Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 18. august 2016

Mer fra Norge

I dag, (onsdag kveld), så dro jeg inn, til Oslo, for å handle mat.

Jeg var på Coop Prix Waldemar Thranes gate, cirka en halvtime, før de stengte, (noe de gjør, ved midnatt).

Butikken hadde 30% avslag, på Gilde kjøttdeig og karbonadedeig.

Men de skriver ikke prisene, i tilbudsavisa.

Kun rabatt-prosenten.

Og det tror jeg, at er, en 'dum' ting.

Det lærte jeg ihvertfall, som Rimi-butikksjef.

(En gang, som jeg var, på noe slags butikksjef-kurs, inne på hovedkontoret, (på Sinsen), vel).

At varer som er på aktivitet/kampanje, selger mye mer, hvis de er ordentlig priset.

Det vil si, at prisen på varene, skal stå, på plakater, som henger på/ved varene.

Og det stod jo prisen, (det vil si tilbudsprisen), på Gilde kjøttdeig, på en liten label, på en slags aktivitets-kjøledisk.

Men prisen stod ikke, i kundeavisa, da.

Noe som jeg synes, at er, litt 'merksnodig'.

(For å si det sånn).

Disse tilbudene hadde kanskje solgt bedre, hvis prisene hadde stått, i kundeavisa, til Coop, (og også på plakater, inne i butikkene), mistenker jeg.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det var også sånn, (på Coop Prix Waldemar Thranes gate), at kassereren, var en tøff albaner, eller noe sånt, (som muligens var ubarbert), med tatovering, på armen.

(Det stod at han het Marcus, på kvitteringa).

Og kassereren, sa ikke, takk og værsågod.

Så dette var litt, som at denne butikken, har blitt infiltrert, av noen slags gangstere, (eller noe sånt), må man vel si.

Så det var ikke noe hyggelig, (må jeg si), å handle, i denne butikken.

(En butikk, som fra før, har små 'kiosk-kasser', (ihvertfall den kassa, de bruker, om kvelden), med kun en bås, der hvor kundene sine varer havner, etter at de er slått inn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter