Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. september 2016

Min fars stesønn Jan Snoghøj, har visst vært involvert, når det gjelder utgivelsen, av en roman, av Anita Berglund

anita berglund roman

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/08/fler-mobilbilder_26.html

PS.

Denne romanen heter 'Midtvintermørke', og en av personene, i boken, (Anny Snoghøj), er oppkalt, etter Jan, (kan det virke som):

midvintermørke

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Anita Berglund er oppvokst i Svelvik, og er på Jan sin alder, så hu har kanskje gått på ungdomsskolen, (i Svelvik), sammen med Jan, (tenker jeg):

oppvokst i svelvik og på jan sin alder

https://no.wikipedia.org/wiki/Anita_Berglund

PS 3.

Det kan også være, at dette er hu nabojenta, (til Haldis og dem), som Jan hadde så mye sex med, på den tida, (nemlig på begynnelsen av 80-tallet), som min far, (Arne Mogan Olsen), ble sammen med Jan sin mor Haldis.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter