Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 6. oktober 2016

Dette at min farfars fetter, (Holger Philip Brunmark), var tannlege, kan forklare noe, som min mor, (Karen Ribsskog), sa til meg, på 70-tallet, (da vi bodde, i Mellomhagen, på Østre Halsen)

farfars fetter tannlege paint

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/10/mer-om-min-farfars-fetter-holger-philip.html

PS.

For min farfar Øivind Olsen, hadde ikke bare, en fetter, (nemlig Holger Philip Brunmark), som var tannlege.

Min farfars yngste sønn, (min onkel), Runar Mogan Olsen, ble også etterhvert tannlege, (i Ås).

Og min mor fortalte meg, på 70-tallet, (i Mellomhagen, på Østre Halsen), at onkel Runar, ikke hadde hatt, gode nok karakterer, til å komme inn, på tannlegehøyskolen.

(Noe sånt).

Men så hadde onkel Runar hørt, at sønnen, til en av lederne, på tannlegehøyskolen, hadde fått plass der, selv om han hadde hatt dårligere karakterer, enn onkel Runar.

Og da Runar klagde på dette, så fikk han også komme inn, på tannlegehøyskolen.

Min mor gjorde narr, av onkel Runar, på grunn av denne episoden, (sånn som jeg forstod det).

Men det gjorde vel ikke min fars slekt.

(Noe sånt).

Og jeg har ikke forstått, hvordan onkel Runar, kan ha fått greie på, at direktøren sin sønn, fikk komme inn, selv om han hadde dårligere karakterer.

Men det kan kanskje ha vært sånn, at min farfars fetter, (tannlege Holger Philip Brunmark), har fått rede, på dette, (siden at han var tannlege).

(Hva vet jeg).

Og så har Holger Philip Brunmark, så muligens fortalt dette, (at direktøren sin sønn, fikk komme inn, selv om han hadde dårligere karakterer, enn onkel Runar, som ikke kom inn), til sin fetter, (min farfar), Øivind Olsen.

(Noe sånt).

Og så har Øivind sagt dette videre, til onkel Runar.

Som så klagde.

Og så fikk Runar også komme inn, på tannlegehøyskolen.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Og denne 'tannlege-episoden', kan kanskje ha vært grunnen til, at min mor, ble skuffet, over min far, (og etterhvert flyktet, fra han).

For når min mor, (som arvet Adeler og var etter Løvenbalk og Gjedde osv.), ble kjent, med min far, (som er etter Brunmark, (som også er kongelige/adelige, som min mor, som var etter Løvenbalk og Hagerup/Hårfagre osv.)).

Så måtte nok min far, antagelig skryte, ganske mye, av sine adelige Brunmark-forfedre.

(For å imponere min mor, som arvet Adeler, osv.).

Og da min fars yngre bror Runar, måtte få hjelp, av Brunmark, for å komme seg inn, på tannlegehøyskolen.

Så ville kanskje min mor, bli sur/skuffet, siden at Runar liksom, 'brukte opp', disse Brunmark-slektningene, (til min far og dem), da.

(Noe sånt).

Og når min far i tillegg, dro inn til Oslo, og tulla, (med andre damer).

(Som jeg har lest, at min mor, har klaget på, til sin mor Ingeborg.

For de brevene, fikk min far tak i, (på en eller annen måte), på 80-tallet.

Mens jeg bodde, i Leirfaret, på Bergeråsen).

Så fikk min mor kanskje nok, og flykta, fra min far, da.

(Siden at min far da, muligens hadde dummet seg ut, siden at det var Runar, som liksom ble Brunmark, (og ikke min far, som var eldst), da.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Det ble vel forresten sagt, av min fars slekt, (på 70/80-tallet), at onkel Runar, var klasse-kamerat, av han nevnte sønnen, til tannlegeskole-direktøren.

(Noe sånt).

Så hvordan denne 'tannlege-episoden' egentlig var.

Det tørr jeg ikke å si helt sikkert, (for å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Det var også sånn, at min far, en gang dro meg med, til Karlstad, (på en weekend-tur), på begynnelsen, av 80-tallet.

Og da, så kjøpte min far, en 'bæsje-brun' skinnjakke og et amerikansk flagg, til meg, (min far ville egentlig kjøpe sørstats-flagg, men jeg likte bedre 'stars and stripes'), i en US-shop, som egentlig var stengt, muligens.

Og det med den 'bæsje-brune' skinnjakka, (som jeg egentlig ikke var så interessert i, (for jeg var ikke, så opptatt, av klær, på den tida), men som min far insisterte på, at jeg måtte bruke, på den tida, som jeg gikk, på Berger skole).

Det var kanskje noe, med Brunmark, (lurte jeg seinere på, mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Og det var også sånn, (på 70/80-tallet), at min farfar, (Øivind Olsen), hadde tøfler, med en 'overdel', som var laget, av 'bæsje-brunt' skinn, (må det vel ha vært), husker jeg.

Og det kan også muligens, ha vært noe, med Brunmark, (tenker jeg nå).

Hm.

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Det var også sånn, at min yngre søster Pia, en gang ga meg, en halvlang brun cordfløyel-jakke, (med hvitt for), i julegave, (rundt årtusenskiftet, var det vel), husker jeg.

(Av en eller annen grunn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter