Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 6. oktober 2016

Grunnen til, at Jan Tore Sanner, ga meg så mye ansvar, den ene gangen, som jeg var, på kurs/møte, hos Unge Høyre, (sommeren 1991), kan kanskje ha vært, på grunn av, at Sanner visste, hvem jeg var. Jeg hadde nemlig, en praksisplass-jobb, (gjennom Arbeidsformidlingen), hos Norsk Hagetidend, et par måneder, høsten 1990. Og da spurte en svensk kollega, ved navn Magdalena Eckersberg meg, om hvilken politiker, som jeg syntes, at vi skulle 'få til', å åpne landbruksutstillinga på Hellerudsletta, (den høsten). Og da svarte jeg Kaci Kullmann Five, for hu var liksom, en 'up and coming' politiker da, (i Høyre), på den tida. Noe sånt

sanner five hm

https://no.wikipedia.org/wiki/Jan_Tore_Sanner

PS.

Det var nemlig sånn, at det andre året, (økonomilinje-året), som jeg gikk på Sande videregående.

(Det vil si studieåret 1987/88).

Så pleide Ove Reiersrud, (som var utvekslingselev, fra Drammen), og jeg, å noen ganger diskutere, litt politikk, i klasserommet, (i friminuttene osv.).

Og det var fordi, at vi begge var, på høyresida, i politikken.

(Jeg vingla vel litt, mellom Høyre og Fremskrittspartiet.

Men jeg turte vel ikke å nevne Fremskrittspartiet, i disse samtalene.

Siden at det partiet, vel ble sett på, som å være litt 'harry', (på den tida).

Noe sånt).

Og Ove Reiersrud mente, at Rolf Presthus, var en kjedelig politiker.

(Noe sånt).

Han likte bedre Syse, (husker jeg, at han sa).

(Noe sånt).

Mens jeg selv, vel likte best Kåre Willoch, (av Høyres kjente politkere).

(For jeg husket debattprogrammene, (eller 'kranglingen'), på TV, mellom Gro Harlem Brundtland og Kåre Willoch, helt på begynnelsen, av 80-tallet.

Og jeg holdt ikke med Arbeiderpartiet, (og Gro Harlem Brundtland), liksom.

Så da måtte jeg nesten holde, med Høyre og Willoch, (for å si det sånn)).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Og etter disse diskusjonene/samtalene, med Ove Reiersrud, (på Sande videregående), skoleåret 1987/88.

Så ble jeg kanskje litt opptatt, av nye Høyre-politikere/ledere, da.

(Og hadde dette temaet, litt i bakhodet, når jeg leste aviser, osv.

For å si det sånn).

Siden at Reiersrud og jeg, hadde pleid å diskutere, dette temaet, (Høyre sine politikere/ledere), en del, (etter initiativ av Ove Reiersrud), i friminutter, osv.

(I klasserommet, på Sande videregående).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter