Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. oktober 2016

Mer fra Facebook

skjeggerud facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    12:34
    Erik Ribsskog

    Hei,
    er det kona til min tidligere klassekamerat, (fra økonomilinja, på Sande videregående, skoleåret 1987/88), Svein Hellum?
    Jeg driver med slektsforskning, og har funnet ut, at min farfar Øivind Olsen sin kusine Claudia Brunmark, ble gift, med en Sverre Hellum, i 1931.
    Hu Claudia bodde hos foreldrene, på Lysaker, men er gravlagt, i Svelvik, (sammen med en Lars Olsen Knem, blant annet), så jeg lurte på, om denne Sverre Hellum, er en, i slekta til Svein?
    (Se vedlegg).
    Lurte også på om dere har klassebildet 'mitt', fra økonomilinja, da mine slektinger, har rota bort/stjålet, det meste av mine ting, fra 70/80/00/10-tallet.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Har også bodd en del år, i England, (fra 2004 til 2014), og derfra, så korresponderte jeg en del, med Jan Ivar LIndseth, som gikk i samme klasse, som Svein Hellum og meg, det skoleåret.
    Og han har visst drevet med eldre-leiligheter, oppe hos dere, i Hellumveien, (fortalte han).
    Faren hans har visst drevet med eiendomssalg, (til Jensen Møbler), på Sand også, (av et jorde, som egentlig var mitt/vårt, ifølge min farmor Ågot, må jeg si).
    Så det er mye rart.
    På forhånd takk for eventuelt svar!

PS 2.

Her er vedlegget:

gift med en sverre hellum

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter