Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 16. juli 2017

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Velkommen som kunde i Brødboksen!
Erik Ribsskog 16. juli 2017 kl. 18:34
Til: juridisk
Kopi: hei@brodboksen.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Brødboksen AS
Dato: 15. juli 2017 kl. 21:44
Emne: Velkommen som kunde i Brødboksen!
Til: "eribsskog@gmail.com"




 Om din Brødboksen bruker












Velkommen til en ferskere hverdag!


Brødboksen gir deg rykende ferskt brød og frokost på morrakvisten, helt uten leveringskostnad. Enten det er deilig familie-frokost i helgen eller travel matpakke-mekking på en hverdag, så hjelper vi deg med frokost-logistikken. Et smart valg for en ferskere hverdag, sier vi! :)


Brødboksen.no er åpent hver dag hele året, og levering er alltid gratis.

Du kan bestille varer frem til midnatt for å få de levert utenfor døra morgenen etter (før kl. 06:30 på hverdager og kl. 08:00 i helgen).

I våre superfancy brødbokser holder brødet seg varmt og ferskt helt frem til frokostbordet ditt. Boksen kan du bare sette ut igjen, så henter vi den kostnadsfritt neste gang du bestiller noe fra Brødboksen.

Betal med kort, avtalegiro eller faktura. Det er ingen krav til minstekjøp eller noen form for bindingstid. Eller lettere sagt; full frihet for deg!


Bestill frokost
















Bakerovnen, kun tastetrykk unna!







a>






Lurer du på noe?

Brødboksen har som mål å ha verdens beste kundeservice! Kontakt oss gjerne med tips til forbedringer, ros eller klager på hei@brodboksen.no.

Vi svarer på henvendelser fortløpende både på telefon, epost og i sosiale medier. Du kan også lese mer, under 'Spørsmål og svar'.





 

Du har mottatt denne mailen siden du er registrert som kunde hos Brødboksen.no
Ønsker du ikke motta påminnelser og gode tilbud, kan du melde deg av slike mailer på Min Side.

Ulvenveien 92 C | 0581 Oslo | Norge

© Brødboksen TWD A/S

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter