Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. september 2017

Enda mer fra Liverpool

Nå har jeg vært, en tur, i Tuebrook, og kikka litt, på den nye leiligheten.

Og husleien er drøye 2.500 kroner, i måneden.

Så det er veldig billig.

(For da varer 'Bergstø-pengene', en stund, var liksom planen min, da.

For å si det sånn).

Og strøket er kanskje litt shabby.

Men jeg er jo vant med, den råtne tretrappa osv., hos Narverud, (på Høvik).

Så det blir ikke, noen stor forandring.

(Vil jeg si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og selv om det er billig husleie.

Så tar det bare, cirka ti minutter, (med to-etasjes buss), inn til Liverpool sentrum.

Så det er litt mer sentralt, enn Bærum/Høvik, for eksempel.

(Må man vel si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 2.

Her kan man se kjøkkenet, (her kommer jeg nok, til å kjøpe, en hybel-komfyr, (siden at den gamle, går på gass), og en vaskemaskin, (til å ha, under kjøkkenbenken der)):

IMG_20170905_195037

PS 3.

Dette rommet, er både stue og soverom, (men det er ganske stort, så det er nok plass til, en del møbler der, for å si det sånn):

IMG_20170905_195055

PS 4.

Her ser man badet, (som muligens er litt gammeldags, men likevel helt greit, må man vel si):

IMG_20170905_195115

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter