Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 3. november 2017

Her er min tidligere uvenn Geir Arne Jørgensen (med solbriller på nesen), og hans lillebror Robert (med solbriller på pannen), som har en tvillingsøster som heter Nina, vel

geir arne og hans lillebror robert

https://www.svelviksposten.no/nyheter/soppel-ble-millionkontrakt/s/2-2.1781-1.3405189

PS.

Det her må vel være dattera, til Geir Arne og Robert sin 'storkiosk-søster' Marianne:

dattera til marianne

PS 2.

Jørgensen-familien bodde, (på 70/80-tallet), i en liten grønn hytte, (husker jeg), som lå cirka midt i veien Snippen, (på Sand/Berger).

(Noe sånt).

Og den hytta, var rimelig liten, (tror jeg).

(Selv om jeg aldri var på besøk der.

Sånn som jeg husker det).

Så det var sånn, at noen hobbiter, nok ville ha klaget på, at det var dårlig plass der, (for seks personer), hvis jeg skulle tippe.

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Hanna Helene Jørgensen Edvardsen har forresten to søsken eller søskenbarn, som heter Stephan og Emil (kan det virke som):

hanna to søsken eller søskenbarn hm

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2017/01/faren-til-geir-arne-jrgensen-er-visst.html

PS 4.

Emil er broren til Hanna Helene (og dermed sønnen til Marianne 'Storkiosk' Jørgensen) kan det virke som:

hanne helene sin bror

https://www.facebook.com/hanna.helene.edvardsen

PS 5.

Her er mer om dette:

emil edvardsen facebook

https://www.facebook.com/emil.edvardsen.12

PS 6.

Rolf Edvardsen nevner bare en datter (så man kan kanskje lure på hvem som er faren til Emil):

rolf edvardsen nevner bare en datter

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2017/10/det-er-noen-som-mener-at-marianne.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter