Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 3. november 2017

Mer om engelsk bærepose-skatt

Sånn som jeg husker det, så tok Aldi betalt for bæreposer, (her i England), før jeg flytta tilbake til Norge, i 2014.

(Selv om for eksempel Tesco, hadde gratis poser.

Sånn som jeg husker det).

Og mens jeg har bodd i Norge, (fra 2014 til 2017), så har britene begynt, med en bærepose-skatt, på fem pence, (per bærepose).

Og nå tar Aldi fem pence, for en vanlig bærepose.

Så Aldi har fått mindre marginer.

For de må nå gi bort disse penny-ene, (til veldedighet).

(Mens de tidligere kunne beholde dem).

Og da jeg jobbet som Rimi-butikkleder.

(Noe jeg jobbet som, fra 2004 til 2014).

Så lærte vi, at bærepose-pengene, ofte var forskjellen, på om butikken tjente penger, (på en kunde/handel), eller ikke.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg lærte også, på et Unge Høyre-kurs, (som min tidligere klassekamerat, (fra Gjerdes videregående, i Drammen), Magne Winnem, dro meg med på), i 1991.

At næringslivet trenger faste rammebetingelser, for å trives.

Så her har da muligens britene endret rammebetingelsene, (for dagligvarebransjen), for å få Aldi, (og andre tyske/utenlandske kjeder, som Lidl), til å trives mindre, da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter