Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 13. desember 2017

Jeg mener å huske, at jeg leste noe lignende, i norsk presse, på slutten av 90-tallet. Nemlig at det ikke lenger var straffbart, å bruke hasj. Så dette er hykleri, vil jeg si

leste noe lignende på slutten av 90-tallet

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/rusmidler/historisk-i-stortinget-slutt-paa-straff-for-rusmisbrukere/a/24209948/

PS.

Man skal nå behandle de som bruker narkotika.

Men her skriver de _bruker_ og ikke _misbruker_.

Her er det vel et slags skille?

Skal man nå slutte å skille på bruk og misbruk?

Det blir molboland, på toppen av hykleriet, (må man vel si).

Og skal alle som drikker også behandles?

Dette lukter Taliban, (vil jeg si).

På slutten av 90-tallet, så ble det også sagt, (på irc osv.), at hasj var bedre, enn alkohol, for man fikk ikke bakrus, av å røyke hasj.

Men drikkingen har vi jo, fra vikingene osv., som drakk mye.

Det skulle tatt seg ut, at det dukket opp noen moralister, som skulle behandle vikingene, når de sov ut rusen, (etter et gilde/en fest).

Men er det ikke noe sånt, som myndighetene nå legger opp til?

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Nå fant jeg ikke noe, på nettet, om det norsk presse skrev, på 90-tallet, (om dette), nå.

Men jeg husker at jeg tok opp dette, på min chattekanal #blablabla, (på irc), på den tida.

Og jeg har også skrevet om dette, i mine memoar-bøker, (Min Bok-bøkene).

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter