Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. mars 2018

Jeg sendte en e-post til Hurum kommune

Erik Ribsskog

Svar på søknad om byggetillatelse for brygge

Erik Ribsskog 6. mars 2018 kl. 14:45
Til: Therese.Aas@hurum.kommune.no
Kopi: postmottak@svelvik.kommune.no, "drammen.tingrett" , "Norvang, Bjørn Vegar" , Postmottak Sivilombudsmannen , Norges Bondelag , Postmottak@domstoladministrasjonen.no, fmvepost@fylkesmannen.no, tilsynsutvalget@domstol.no, post@norskindustri.no, post@kartverket.no, fmbupost@fylkesmannen.no
Hei,

det har vært brygge der før.

(For jeg kjørte min farmor Ågot over dit, med båt, på 80-tallet, husker jeg).

Og når det gjelder 'hjemmelshaver' så er jeg ikke helt sikker på hva det skal bety.

Det er ingen som bor på det svaberget, (for å si det sånn).

Min farfar Øivind Olsen bodde på Arnestø, da det brant ned.

Og så måtte han flytte til en tante, (ved navn Ragnhild), som var gift med sønnen til en Hole-kar som hadde hotell på Berger, (cirka rett over fjorden).

Og så har Øivind vært med på å bygge/finansiere Bergstø, (og eiet der), og han hadde ofte hatt besøk av sine brødre, (som forble ungkarer hele livet), på Berger, (på 50/60-tallet).

Og jeg er visst gromgutten der, og odelsgutten liksom, (på Bergstø).

(For de i Australia er muligens etter en yngre bror av Øivind, ved navn Enok Olsen, kan det virke som).

Og jeg var på en slags befaring der, i fjor, (var det vel).

Og det svaberget er det ikke mulig å komme fram til annet enn hvis man går ned en stige fra veien.

Så det er ikke del av en sammenhengene tur-vei/'strand', liksom.

Og mange folk, (blant annet ei Kristin Blichfeldt), ønsker å få glede av den fine utsikten i området, og det vil de jo få glede av ved å ha en båtplass der, (som det ofte kan være mangel på, både her og der, er mitt inntrykk).

Så dette må jeg klage på.

Vennligst send dette til en overordnet.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Sender også kopi til Fylkesmannen i Buskerud.

Så kan de se på det.


6. mars 2018 kl. 12:51 skrev <Therese.Aas@hurum.kommune.no>:
Hei.

Jeg viser til mottatt epost  vedrørende byggetillatelse for brygge ved Støaveien 29. Av henvendelsen din fremkommer det at det privatrettslige ikke er avklart i forhold til råderett over eiendommen. Du er ikke selv hjemmelshaver til eiendommen og det er nødvendig å avklare dine rettigheter evt. fremleggelse av fullmakt fra hjemmelshaver av eiendommen for at vi skal kunne behandle en byggesak. Når dette er avklart må byggesøknaden innsendes av et kompetent foretak med ansvarsrett i samsvar med pbl. § 20-3.  Det kan være fornuftig å avtale et møte med kommunen sammen med din konsulent før innsendelse av søknad.  Det minnes om at det i strandsonen er et generelt byggeforbud de fleste steder på Hurum.


Mvh
Therese Aas
Byggesak

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter