Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 9. februar 2019

Dette nettstedet, (fra Vestfoldmuseene), er nesten som det danske Forældreintra, (må man vel si). For alle som har gått på Berger skole, skal nå på et slags 'norsk Facebook', (for klassebilder), kan det virke som. Og dette nettstedet, (Bergerhistorie.no), må vel kalles noe slags nettsøppel, for det har ikke en 'om-side'/profil, for eksempel


https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

PS.

Domenenavnet eies/leies visst av et firma som heter Strand & Lund AS:


https://www.norid.no/en/domeneoppslag/

PS 2.

Her er mer om dette:


https://www.proff.no/rolle/anette-lund/ski/1494143/

PS 3.

Her kan man se, at det nevnte nettstedet, (Bergerhistorie.no), kun har innhold, (men ingen om-side/profil):


http://bergerhistorie.no

PS 4.

Man må vel si, at det virker rart, at Vestfoldmuseene, er så glad i, å publisere bilder, av Berger-folk.

Man kan vel kanskje også mistenke samrøre.

Siden at det ikke er klart, hvem som står bak nettstedet.

Man må liksom følge Thomas Jebsen sin Facebook-gruppe, ('Du vet du kommer fra Berger når...'), for å finne ut, hva som foregår.

Så det er litt rart, fra staten/Vestfoldmuseene, (må man vel si).

Berger, (med unntak av noen få hus, som ligger i Sande kommune), skal også slå følge med Svelvik, til Drammen kommune, og Buskerud/Viken fylke, neste år.

Og resten av Vestfold skal slåes sammen med Telemark.

Så denne iveren, (fra Vestfoldmuseene), når det gjelder å publisere bilde/navn på Berger-folk, kan man kanskje lure på.

Hm.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter