Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. september 2019

Mer om Cathrine Gran sin yngste bror Espen, som visst døde, i 2001, (og som jeg aldri møtte, for jeg flytta til min far på Berger, i oktober 1979, (et par måneder før Espen ble født))


https://www.disnorge.no/gravminner/bilde.php?id=1947764

PS.

Jeg husker heller ikke herr Pedersen.

Da min mor kom hjem, fra feriebesøk til London.

(På midten av 70-tallet.

Mens Pia og jeg bodde hos Grans).

Så var det mora til Cathrine, som min mor prata med.

Faren var ikke der.

(Sånn som jeg husker det).

Jeg kan ikke huske å ha sett faren til Cathrine, en eneste gang.

Selv om vi kanskje besøkte dem, 10-20 ganger, (mest dagsbesøk, men også noen feriebesøk), iløpet av to-tre år, på midten/slutten av 70-tallet.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Cathrine Gran hadde en lillebror, også rundt midten av 70-tallet, (husker jeg).

Så det er muligens hu Cecilie Gran, som har bytta kjønn, (mistenker jeg litt).

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter