Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. september 2019

Enda mer fra Facebook



PS.

Lillebroren til Cathrine Gran, var født, i 1972 eller 1973, (vil jeg si).

Og 1971 stemmer nok for Cathrine.

Men hu Cecilie skriver 1978 for broren, (som fødselsår).

Og det var _min_ yngre halvbror Axel som ble født i 1978, (i november det året).

Og jeg så Cathrine siste gang,  i 1978 eller 1979.

(I bursdagen min i Jegersborggate, i Larvik.

Det var vel høsten 1978 deromkring, (eller om det var høsten 1979).

For mine klassekamerater, (blant annet Atle Farmen), var i bursdagen, (husker jeg).

Og jeg er født 25. juli, (midt i fellesferien).

Så bursdagen ble feiret, på en annen tid av året, (det kan muligens ha vært våren 1979 og, at moren min bestemte seg for å feire min bursdag).

Noe sånt).

Men lillebroren til Cathrine, så jeg sist, (da vi prata om engelsk fotball), mens jeg bodde, i Mellomhagen, (på Østre Halsen).

(Hvor jeg bodde, fra våren 1976 til våren 1978.

Det at vi prata om engelsk fotball, var noen uker før Everton slo Coventry 6-0 i en tippekamp på NRK.

Husker jeg.

For jeg ville ha mitt eget favoritt-lag, (for jeg var ikke fra Stavern, som de 'homsete'/masete/innpåslitne/'jente-aktige' Nottingham/Manchester United-gutta).

For å si det sånn).

Så at broren, (som visst er død), ble født, i 1978.

Det er nok mange år feil.

Men han kan ha muligens ha dødd i 1978, (uten at jeg fikk høre om det).

(Tenker jeg nå).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter