Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. november 2019

Folk har lurt på hvor Øyvind 'Xiando' Sæther og hans nettsted Xiandos Information har blitt av, men han har visst bare begynt å jobbe som gårdsgutt, osv. Noe sånt


https://www.linkedin.com/in/öyvind-sæther-5930aa18b/?originalSubdomain=se

PS.

Øyvind Sæther har visst også, en slags dobbeltgjenger, som driver og 'stalker', hu fra Skam:



PS 2.

Øyvind Sæther har visst solgt, sin bostadsrett, i Sverige, (kan det virke som), så han har muligens flytta tilbake igjen, til Norge:


http://kristinehamn-k1.se/leilf.html

PS 3.

Øyvind Sæther sletta en av bloggene mine, (han hadde en bloggtjeneste, som het Trykker, som jeg fant da jeg søkte etter bloggtjenester, på Google), for cirka ti år siden, (mens jeg bodde i Leather Lane, (hvor jeg bodde fra 2006 til 2011), i Liverpool).

Så jeg kan egentlig ikke synes, at Øyvind Sæther, er så utrolig kul liksom, (for å si det sånn).

(For det å slette en blogg sånn, er litt dårlig gjort, må man vel si.

Det blir nesten som noe lignende av å brenne ned biblioteket i Larvik.

For å si det sånn).

Men det var noen som kontakta meg, (på nettet), for X antall måneder siden, angående at Øyvind Sæther, liksom var forsvunnet, fra jordens overflate.

Og jeg syntes at 'stirre-personen' på bildet i det øverste PS-et, ligna på Sæther.

(Da jeg dreiv med 'Mer fra Norge'.

For noen timer siden).

Og derfor så begynte jeg å søke om Sæther igjen, (fra en raskere internett-linje, enn forrige gang, da jeg ikke fant han, for å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Han som etterlyste Xiando.

Det var forresten Meco.

Som er en som samarbeida med Xiando/Sæther, på Xiandos Information.

Og Meco aka. Halvor Raknes, er visst også, en kjent pedo/homo, (eller noe lignende).

Og det kunne virke som, at Xiando, også var med, på pedo/homo-nettstedene, under nicket Mr Write, (hvis jeg forstod Meco sine skriverier riktig, fra da jeg søkte etter Sæther, tidligere i dag).

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Xiando betyr visst 'idiot', (eller noe i den duren), på gresk.

Så hvis jeg hadde vært greker, så hadde jeg nok, holdt meg unna.

Men av datasikkerhet-grunner, så ønsket jeg å ha, en ny mirror-blogg.

(For 10-12 år siden).

Siden at bloggen min ble slettet, fra Blogg.no, og de andre norske/skandinaviske blogg-tjenestene.

Uten noen egentlig grunn.

(Må jeg si).

Og til slutt så hadde jeg prøvd omtrent alle de andre norske blogg-tjenestene, unntatt Sæther sin Trykker-blogg-tjeneste, da.

(Min engelsk-språklige blogg, ble ikke like ofte slettet, (de mest seriøse/største aktørene, som Blogger, har aldri slettet noen av bloggene mine, for å si det sånn).

Men min norske blogg-versjon, ble slettet, før jeg rakk å komme igang ordentlig liksom, fra 'ørten' norske/skandinaviske blogg-tjenester.

Så til slutt så ble det til, at jeg bare begynte å blogge på norsk, på Blogger, (som egentlig skulle være en engelsk-språklig blogg, hadde jeg tenkt).

Så dette Trykker/Xiando/Sæther-greiene er muligens litt, som en slags hengemyr, som jeg har hengt meg opp i.

På grunn av at jeg ble mobbet bort, (uten noen ordentlig grunn), fra de mer seriøse norske/skandinaviske blogg-tjenestene.

(For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Her er mer om dette:


https://www.urbandictionary.com/define.php?term=xiando

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter