Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 27. november 2019

Her må man vel si, at den norske stat, får en litt uheldig dobbeltrolle, som den største eieren, i Telenor. Mange mener at det å brenne koraner og flagg, er en del av ytringsfriheten. Men her dolker på en måte staten disse i ryggen, (må man vel si)


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/kJPQzA/telenor-med-avisannonse-i-pakistan-etter-koran-brenning?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

PS.

Siden at de driver næringsvirksomhet, (som største eier i Telenor), så får staten også, en annen dobbeltrolle, (i Norge).

De skal nemlig også være 'vaktbikkje', for telebransjen.

Og passe på at de bygger ut her og der, og at de ikke har monopol, eller spionerer for fremmede makter.

Og denslags.

Statens roller er først og fremst, å være 'vaktbikkje'.

I gamle dager, så eide og drev jo staten Televerket.

Og det var jo bra, for da hadde vi kontroll, sånn at fremmede makter, (gjennom tele-firma), ikke kunne spionere, for eksempel.

Men sånt kan staten drive med, (å kontrollere at fremmede makter ikke spionerer), gjennom sin rolle som 'vaktbikkje' og.

Men staten har visst her misforstått sin rolle.

De tror at deres rolle er å tjene penger, på å drive telefirma, på andre kontinenter.

Men det er vel egentlig ikke, noen naturlig oppgave, for den norske stat, (må man vel si).

(Hvis ikke de har lyst til å spionere der, da.

Hva vet jeg).

Og jeg har tidligere blogget om, at jeg ikke synes, at det er en naturlig oppgave, for staten, å drive lotteri.

(Gjennom Norsk Tipping).

Staten burde her heller være vaktbikkje, (må man vel si).

Willoch-regjeringen ordnet opp i mye, (av 'Sovjetstat-greier'), på 80-tallet.

(De opphevet kringkastingsmonopolet.

Og vi fikk lenger åpningstider i butikkene.

Så vi ble mer vestlige, da.

Må man vel si).

Men de glemte visst Televerket (les: Telenor) og Norsk Tipping.

(Må man vel si).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:


https://en.wikipedia.org/wiki/Telenor

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter