Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 3. desember 2019

Monica Nebell, (hu fra Min Bok, som måtte sitte på en pute, (på Cafe Risto i Drammen), fordi at hu hadde pult for mye, med min fars arbeider Erik Thorhallsson), er visst samboer, med en Lippert


https://www.svelviksposten.no/vis/eiendomsoverdragelser/#lat=59.6866&lon=10.3499165&transactionId=PS25269789

PS.

Denne John Otto Lippert, (som muligens er i slekt, med min tidligere klassekamerat Irene Lippert, fra Svelvik Ungdomsskole og Sande Videregående), er visst en vellykket forretningsmann/konsernsjef:


https://www.dt.no/nyheter/bygde-opp-egen-bedrift/s/2-2.1748-1.3404168

PS 2.

Min klassekamerat Fred Bing, pleide å dra meg med, på Cafe Risto, et par ganger, på slutten av utvekslingselev-året, (skoleåret 1988/89), i Drammen.

(Da jeg var blåruss/dataruss.

For å si det sånn).

Og jeg husker at jeg fikk litt bakoversveis, av det, at Monica Nebell, (som var min søster Pia og stesøster Christell sin venninne), måtte sitte, på en pute.

(Hun satt der sammen med noen venninner/klassekamerater.

Hu gikk også på Gjerdes videregående, det skoleåret.

Men en eller to klasser under meg.

For å si det sånn).

Fordi at hu hadde underlivsbetennelse.

(Var det vel, at hu sa).

Og jeg fortalte vel til Fred Bing, (mens jeg muligens hadde litt bakoversveis).

At Monica Nebell sin kjæreste Erik Thorhallsson, (som var min fars arbeider, på 80-tallet).

Han hadde gått ut, av min fars bil, (en gang jeg tilfeldigvis satt på), utafor et legekontor, (på Bragernes-sida), i Drammen sentrum.

For han hadde 'balle-slyng', (eller noe lignende), sa vel noen, (antagelig noen av min 'bonus-bror' Jan Snoghøj sine kamerater, som hang i Jan sin leilighet, på Gulskogen).

Så jeg trodde, at Erik Thorhallsson og Monica Nebell, måtte ha pult, som besatt.

(Noe jeg vel prøvde å forklare om, til Fred Bing.

For det var litt komisk.

Må man vel si).

Siden at begge, fikk problemer, med sine forplantningorganer, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter