Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. mars 2020

Berger IL, (hvor jeg spilte på knøttelag, lilleputtlag, småguttlag og guttelag fra 1980 til 1986), fyller visst 125 år. Ikke dårlig


https://www.facebook.com/BergerIl/photos/a.668144803230715/3037322346312937/?type=3&theater

PS.

Her er mer om dette:


https://bergeril.wordpress.com/om-berger-il/historie/

PS 2.

Jeg har også vært med på et onsdagsløp, på langrenn, i regi av Berger IL.

Dette var før jeg begynte å spille fotball, (etter ønske fra min mor), våren 1980.

Og det var etter at jeg flytta tilbake til Berger, (og min fars slekt), høsten 1979.

Og jeg hadde noen ski som var litt tråe.

Dette var noen slags smørefrie glassfiberski, (en slags 'avskjedsgave' fra min stefar, som han var innom med, på Sand/Berger, like etter at jeg flytta til min far og de), så jeg kom på sisteplass, (i min aldersgruppe), vel.

For de siste årene, som jeg bodde, i Larvik, (hos min mor).

Så gikk det mest i fotball, (det vil si løkke-fotball, med 'Rønningen-kamerater').

Jeg var vel bare på en skitur, mens jeg bodde hos min mor, (og stefar), i Jegersborggate, (hvor jeg bodde fra våren 1978 til høsten 1979), i Larvik.

(Min mor dro meg med, og vi møtte lillesøstera til Anette Bøe, (eller en annen Larvik-jente på hennes alder), i en lysløype, i Bøkeskogen).

Og jeg jobbet også, et par somre, (på midten av 80-tallet), for Berger IL, (som noe slags dugnad-jobbing), for deres drive-in-bingo, som ble arrangert, på/utafor forsamlingslokalet Snippen, (etter forespørsel fra fotballtrener Tov-Egil Skjelsbek).

(Snippen ligger like ved mitt 'gromgutt-sted' Roksvollshøgda, på Sand.

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter