Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. april 2020

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage
Erik Ribsskog 14. april 2020 kl. 13:42
Til: Gunn Furulund Hedemann
Kopi: juridisk
Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


tir. 14. apr. 2020 kl. 13:03 skrev Gunn Furulund Hedemann :
Hei Erik!

Viser til mailen du har sendt oss hvor du mener vi uriktig har sendt deg katalog og mail. Vi beklager at du ev er utsatt for identitetstyveri og at noen har bestilt en katalog fra oss i ditt navn.



Vedlagt ligger en skjermdump av ditt kundekort hos oss slik at du ser hva slags opplysninger vi hadde lagret om deg. Jeg legger også ved en skjermdump av at vi nå har slettet dine kontaktopplysninger i vårt system.



Så fremt ingen igjen bestiller noe fra oss i ditt navn skal ikke du motta noe fra oss. Vi beklager at du blir utsatt for dette.



Vennlig hilsen



Gunn Furulund Hedemann | Markedsdirektør 


Tlf: 908 53 908 |  gunn.hedemann@boligpartner.no



BoligPartner Hovedkontoret

Tjuvholmen Brygga 11, 2317 Hamar

Tlf: 47 71 70 00  |  post@boligpartner.no



signature_946067304

––––––––––––––––––––––––––––––––––

boligpartner.no  |  facebook  |  instagram



signature_596031829    /Users/Gunn/Library/Containers/com.microsoft.Outlook/Data/Library/Caches/Signatures/signature_289884595

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter