Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 15. mai 2020

Jeg lurer på om det her er hu Malena, som var på nachspiel hos meg, (på St. Hanshaugen), noen måneder seinere, i 1999, og som overnatta osv., (på den festen, hvor David Hjort sin kamerat Roger, hadde installert røykmaskin, i leiligheten min). Fra DT/BB 10. mai 1999


https://www.nb.no/items/d5af35bd71ec37c094440a9f6f19965e?page=17&searchText="malena"

PS.

Jeg mener forresten, at hu Malena, (som var på diskoteket Paleet blant annet, sammen med ei venninne), sa at hu het Gjetrang til etternavn, (dagen derpå).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hu Malena fylte visst 20 år, 13. april 2002.

Og den nevnte festen hos meg, (på St. Hanshaugen), var noen uker etter at min mor døde, høsten 1999.

Så hu Malena var vel da søtten og et halvt, (på festen min, som egentlig var David Hjort sin fest, for han furtet, siden at Rimi hadde gitt han en leilighet, langt unna Oslo sentrum, så derfor tagg han seg til å få arrangere fest hjemme hos meg, (i min mer sentralt plasserte Rimi-leilighet), for å si det sånn).

En annen kamerat av David Hjort, (Bjørn Erik), kjørte bilen min til og fra byen, (enda jeg kun bodde et par steinkast fra sentrum, for å si det sånn).

Og de dro også med ei fra Ulvøya, hjem til meg.

Og hu chatta jeg en del med, (på nachspielet).

Men hu fikk plutselig et slags sammenbrudd.

Så hu klarte ikke å prate, uten å samtidig virke veldig nervøs.

(For å si det sånn).

Så da begynte jeg heller å chatte med hu Malena.

(Jeg har vel skrevet om dette, i Min Bok 5).

Og hu fra Ulvøya ble med hjem til en nabo av meg, (som hadde hentet sin katt, borte i gangen), som var SES-sikkerhetsvakt, (dette var muligens min kollega 'Kjøttmesteren' fra OBS Triaden sin ferskvareavdeling og Tom Gulbrandsen sin Romerike-søndagsfotball).

Og så ville hu Malena ligge over hos meg, (hu likte alt i leiligheten min, (unntatt håndsåpa), sa hu til sin venninne, hvis jeg ikke tar helt feil).

Og hu dro meg i snabelen osv., (mens jeg fingra henne), husker jeg.

Men hu ville ikke ta av seg trusa.

Så hu var muligens frigid.

(Noe sånt).

Og da gadd ikke jeg mer, (for da syntes jeg at det ble barnslig).

(For å si det sånn).

Og hu fra Ulvøya banka på døra, (etter å ha vært på besøk hos han sikkerhetsvakten).

Og jeg måtte ringe etter drosje for henne.

(Mens hu Malena lå på magen, på senga mi, kun iført ei lita truse, (husker jeg).

Og uten å ha noe over seg.

Av en eller annen grunn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:


https://www.nb.no/items/30e5ee754aa5e626c3c7ca0f9da6ad24?page=49&searchText="Malena%20Terese"

PS 4.

Mora har visst kjøpt hus av min tidligere lærer Leif Tangen, (fra valgfaget: 'De britiske øyer'), på Berger skole, (fra DT/BB 8. juni 2002):


https://www.nb.no/items/c3601faae059495c6c1d90918483929c?page=25&searchText="monica%20eriksson"

PS 5.

Disse er visst fra Fjell, som er den bydelen i Drammen, som har flest innvandrere og dårligst rykte, (fra DT/BB 16. mai 1990):


https://www.nb.no/items/a9d52d9dcbe5fd11199a4619d01997d2?page=3&searchText="monica%20eriksson"

PS 6.

Dette bildet av meg, er tatt på Fjell, sommeren 1990, og det er fordi at jeg hadde en bekjent der, som het Roger Berg, (egentlig min søsters bekjente), som dro meg med på fest der, (en gang som jeg gikk litt rundt i Drammen, på vei 'hjem' til Roksvollshøgda, for å slappe litt av, fra storbyens mas og kjas):


http://johncons.angelfire.com/bilder.html

PS 7.

Ingen av foreldrene het Gjetrang, kan det virke som, (fra DT/BB 15. april 1982):


https://www.nb.no/items/eba63f264922cee309875d5eb0ae7f43?page=1&searchText="stefan%20eriksson"

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter