Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. mai 2020

Mer om Encyclopaedia Dramatica, (et utenlandsk nettsted, som har lagt meg for hat, og som oppfordrer folk til å trolle mot meg, ved å bestille 'dritt' i mitt navn, osv.)


https://www.vice.com/en_us/article/evpx77/the-trouble-with-keeping-wikipedias-evil-twin-online

PS.

Dette nettstedet ble i sin tid startet, av en amerikansk dame, (er hu vel), med navn Sherrod DeGrippo:


https://en.wikipedia.org/wiki/Encyclopedia_Dramatica

PS 3.

Dette er en slags 'frike-dame', (som alltid går med de samme klærna), kan det virke som:




PS 4.

DeGrippo er visst ekspert, på datasikkerhet:


https://techpolicypodcast.org/the-human-factor-of-cybersecurity-with-sherrod-degrippo-ep-215/

PS 5.

DeGrippo har visst ingen venner, som tar henne med, på bli ny-dag og Sats:


https://imgflip.com/i/21g1dd

PS 6.

Sherrod DeGrippo mistet kontroll over Encyclopaedia Dramatica, (kan det virke som), og en gjeng med bøller, begynte å trolle henne, (som del av en slags internett-krig):


https://en.wikipedia.org/wiki/Encyclopedia_Dramatica

PS 7.

Trollene, (som visst mye kommer fra /b/-forumet til 4Chan), driver med noe som kalles 'lulz', som vil si, at man har som hobby, og sitte og le seg ihjel, (sammen med kamerater), over at noen blir drevet til vanvidd, (av trolling), på den andre sida av jorda, (for eksempel):


https://www.nytimes.com/2008/08/03/magazine/03trolls-t.html?pagewanted=all

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter