Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 30. juli 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Klage/Fwd: Månedens spesialtilbud utløper i dag ⌛️
Erik Ribsskog 30. juli 2020 kl. 15:35
Til: juridisk
Kopi: moreshopkundeservice@bonnier.no, bonnierpublications@bonnier.dk, cecilie@mediafy.com, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost , inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, josefin.reinhard@mediafy.com, josefin@mediafy.com, kundeservice@bonnier.no, newsletter@newsletter.moreshop.no, "Post (Medietilsynet)"
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Newsletter Mailbox - Moreshop
Date: lør. 4. jul. 2020 kl. 06:05
Subject: Re: Klage/Fwd: Månedens spesialtilbud utløper i dag ⌛️
To:


Dansk:
Denne mail bliver ikke besvaret. Drejer din henvendelse sig om spørgsmål til dit abonnement, så skal vi bede dig om at logge ind på www.kundeservice.nu med dit abonnementsnummer og postnummer.

Kun henvendelser der omhandler ordrer, der er købt på Moreshop.dk, behandles på e-mail adressen moreshopkundeservice@bonnier.dk Husk at notere ordrenummer i mailen.

Svenska:

Detta e-postmeddelande kommer inte att besvaras. Endast förfrågningar som handlar om order inköpta på Moreshop.se behandlas via e-postadress moreshopkundtjanst@bp.bonnier.se Kom ihåg att notera ordernummer i posten.

Om din förfrågan handlar om frågor för din prenumeration ber vi dig att logga in på www.kundtjanst.nu med ditt prenumerationsnummer och postnummer.

Norsk:

Denne e-post blir ikke besvart. Bare henvendelser som omhandler bestillinger kjøpt på Moreshop.no, behandles via e-postadresse moreshopkundeservice@bonnier.no Husk å notere bestillingsnummeret i posten.

Hvis forespørselen gjelder spørsmål til abonnementet ditt, ber vi deg om å logge inn på www.kundeservice.com med abonnementsnummer og postnummer.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter