Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 9. september 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Seriehøsten er i gang
Erik Ribsskog 9. september 2020 kl. 13:35
Til: juridisk
Kopi: nrktv@nrk.no, NRK Lisensavdelinga , elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, kringkastingsradet , "Post (Medietilsynet)" , "rana.tingrett" , NRK , fmovpost
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: NRK TV
Date: søn. 23. aug. 2020 kl. 10:02
Subject: Seriehøsten er i gang
To: Frøken


NRK TV logo
Hei Frøken, gode serier til sensommerkveldene
🏮🏮🏮

Belgravia
Frå skaparen av Downton Abbey kjem dette storslåtte periodedramaet frå 1800-talets London. Skjebnesvanger kjærleik vev to sosietetsfamiliar saman, men løyndomar frå fortida truar under overflata.

Se nå Trailer

Ny serie for deg som elsker mysterier 💀


Graven
Etter et jordskjelv blir tre skjeletter oppdaget i en grav i et naturreservat. Politietterforskerne står overfor et mysterium uten noen logisk forklaring og tvinges til å utforske ideer om tidsreiser og parallelle univers. Spennende og mystisk, perfekt til hustrige høstkvelder.

Se nå

Ny, intens krimserie 🔪


We hunt together
En tidligere barnesoldat redder en sexarbeider med psykopatiske trekk fra et overgrep. Sammen legger de ut på et dødelig hevntokt og en nervepirrende katt-og-mus-lek med en etterforskerduo med egne, mørke hemmeligheter.

Se nå Trailer

Epokedrama frå kolonitida 🍸🍸🍸


Krig og kjærleik i Singapore
Dei er britiske kolonistar i 1940-talets Singapore, opptekne av klasse, pengar og eigen suverenitet. Men så kjem krigen.

Se nå Trailer


Drap i Knutby
Et skrekkvelde slår rot i en liten, svensk småby. Hvordan kunne et helt samfunn bli hjernevasket på denne måten, og hvordan går det med dem i dag?

Se nå

Ny serie med gåsehudgaranti! 🦆🦆🦆


Sju kontinenter, en klode
Fra fargerike tropeparadis til frysende kalde strøk. Våre syv kontinenter har sine unike landskap, spesielle klima og utrolige artsrikdom. Få øynene opp for en verden du trodde du kjente, denne serien fra BBC mister du pusten av.

Se nå Trailer

Ny serie for deg som elsker true crime 🔍


Det store postranet
På starten av 2000-tallet vekker en serie verditransportran drømmen om tykke seddelbunter og et annet liv blant en vennegjeng i Hässelby i Sverige. De planlegger et rekordkupp i Göteborg og setter hele byen på hodet.

Se nå

Gled deg til dette! 💖


Parterapi
De er tilbake! Passiv-agressive, dominerende, manipulerende og kranglete som aldri før! Seks helt nye par og noen gamle favoritter lager drama i fjerde sesong av Parterapi. Kjenner du deg igjen?

Premiere fredag 28. august

Trailer


Med Monsen på villspor
At Lars Monsen ikke vet hvor han er eller hvor han skal er ikke noe nytt. Denne gangen vet han ikke heller hvem han skal på tur med. Og det blir gøy!

Premiere fredag 28. august.

Trailer

NRK TV
Kontakt oss | Avmelding | Andre nyhetsbrev

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter