Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 4. februar 2021

Min morfars onkel Ole Konrad Ribsskog, (han med revolusjonslemmen fra Overhalla), døde fordi at han ble: 'Puffet overende', av en trikk, under krigen. (Fra Nordre Trondhjems Amtstidende 28. januar 1941)

puffet overende

https://www.nb.no/items/01b99a1eff48f38f76dc5b204caddc5a?page=1&searchText=ribsskog~1

PS.

Jeg har lest et sted, at min morfars onkel, var på vei, til sin svigersønn, (en i Bleken-slekten vel), for å høre på nyhetene fra London, da han ble ihjelkjørt.

Det skulle være mørkt i Trondheim, under krigen.

Sånn at de allierte bombeflyene, ikke skulle treffe riktig, når/hvis de bombet.

Og trikken hadde derfor ikke lysene på.

Men det kan jo være, at dette var egentlig var et mord, fra nazistene.

Siden at de ikke likte, at min morfars onkel, skulle høre på nyhetene fra London, (noe som nazistene mente, at var strengt forbudt, (det var visst sånn at de konfiskerte folks radioer osv., på den tida)).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Med 'øverst i Prinsens gate', så menes det muligens rett ved siden av Nidarosdommen:

øverst i prinsens gate hm

PS 2.

Hvis ikke det menes oppi her:

hvis ikke det menes oppi her

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter