Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 9. februar 2021

Og enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Spør våre eksperter
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 9. februar 2021 kl. 23:26
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: post@ncf.no, elh@forbrukertilsynet.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, post <post@finkn.no>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>
Date: ons. 9. des. 2020 kl. 08:40
Subject: Spør våre eksperter
To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


NYTT FRA NORSK CØLIAKIFORENING
Hvis du ikke kan lese denne e-posten, klikk her.


Hjemmeside | Facebook | Instagram

Spør våre eksperter
Har du spørsmål om glutenintoleranse? Trenger du kanskje noen råd om ernæring – eller tips til hvordan få til den glutenfrie baksten? Send inn spørsmål til nettpraten og få svar onsdager mellom kl. 18.00 og 20.00. Du kan også lese tidligere spørsmål og svar i arkivet.
Til nettpraten

Hva er glutenfritt?
Det er ikke alltid like lett å finne den trygge glutenfrie maten når man er nybegynner. En grei regel er at de fleste ubearbeidede matvarer ikke inneholder gluten – det sammen gjelder en del halv- eller helfabrikata. Det viktige er alltid å lese ingredienslisten.
Les mer

Meld deg på bakekurs
Har du lyst å lære å bake glutenfritt? Vi tilbyr kurs over store deler av landet.
Les mer

Hurra for bursdag!
Å bli bedt i bursdag er stas, men barn med cøliaki kan oppleve å bli usikre og bekymret. Her er noen små forhåndsregler som gjør at bursdagsfeiringen blir hyggeligere for alle.
Les mer

3 glutenfrie- og diabetesvennlige baketips
Her får du noen glutenfrie triks som også bidrar til et mer stabilt blodsukker.
Til tips
Norsk cøliakiforening I Postboks 351 Sentrum 0101 Oslo I 22 40 39 00 I post@ncf.no I Avregistrere nyhetsbrev

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter