Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 5. mars 2021

Og enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Vågå Iskrem
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 5. mars 2021 kl. 08:20
Til: "Espen Fyksen (Brand Foods)" <espen.fyksen@brandfoods.no>
Kopi: rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>, juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh <elh@forbrukertilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

som jeg har forklart dere tidligere, så ønsker jeg å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.

Og jeg har også gått på handel og kontor, i sin tid.

Og der lærte vi, at vi skulle be firmaene, om å opplyse angående, hvordan de hadde tenkt å hindre, at noe lignende skjedde igjen.

(Etter at de har driti seg ut, på en eller annen måte).

Så dere kan kanskje sende dette, til en overordnet, av noe slag.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


man. 28. des. 2020 kl. 16:38 skrev Espen Fyksen (Brand Foods) <espen.fyksen@brandfoods.no>:
Hei Erik,

Det skjedde en glipp hos oss som gjorde at du ikke ble slettet fra vår kundeliste. Det er nå gjort, så du vil ikke høre mer fra oss.

Vennlig hilsen/Best regards

Espen Fyksen
+47 958 16 724



28. des. 2020 kl. 16:29 skrev Rolf Stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>:



Sendt fra min iPhone

Videresendt melding:

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 28. desember 2020 kl. 14:24:15 CET
Til: rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com
Emne: Re: Klage/Fwd: Vågå Iskrem


Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


søn. 15. nov. 2020 kl. 10:38 skrev rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>:
Hei Erik,

Beklager at du mottok mail fra oss. Dette vil selvsagt ikke gjenta seg.

mvh

Rolf Stokke




15. nov. 2020 kl. 07:21 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>:

Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: rolf stokke <rolf.stokke@brandfoods.no>
Date: ons. 14. okt. 2020 kl. 10:27
Subject: Vågå Iskrem
To:



Kjære kunde,


Vi håper iskremen vår har falt i smak. Som utfordrer i iskremkategorien er det ikke bare nok å produsere den beste iskremen. Vi er også avhengige av gode ambassadører. 

I 2018 hadde vi en omsetning på ca. 2 mill og doblet til  4 mill i 2019. Målet for 2020 var en ny dobling, men så kom korona og stakk kjepper i hjulene for den planen. Men vi gir oss ikke så lett. 

Målet for 2021 er 8 mill og vi går nå ut med en folkefinansierings-kampanje for å hente kapital til vår vekststrategi. Kapitalen går i hovedsak til å styrke salgsapparatet. 

Nåværende eiere av Brand Foods har forhåndstegnet for i underkant av 300 000. Hittil er det kommet inn over 30 nye investorer som har tegnet aksjer for ca kr 400 000 kr. 

Som en god kunde av oss, ønsker vi å gi deg et ekstra godt tilbud.

Vi gir deg iskrem for tilsvarende beløp som du tegner aksjer for. Minste-tegning er kr 1 000. Investerer du kr 1 000 leverer vi iskrem hjem til deg for kr 1 000. Ønsker du å investere mer er det bare hyggelig.

«Forundringspakken» består av ulike smaker fra Vågåis, Flåklypa-is eller Evas Datter. Uansett hva som ligger i leveransen til deg, er vi trygge på at du kommer til å like iskremen vår - enten det er fløte-iskrem, gelato, vegan-iskrem og sorbeter.

Hele investeringstilbudet kan du lese her:  https://folkeinvest.no/kampanje/brand-foods-as

Hvordan benytter du deg av tilbudet? 

Følg instruksjonene på folkeinvest.no for å tegne.

Når du har tegnet, sender vi deg en bekreftelse på at vi mottatt tegning fra deg. Iskremen blir levert når kampanjen på folkeinvest er avsluttet - dvs etter 25 okt.

Vi håper du vil benytte deg av tilbudet. Har du noen spørsmål er det bare å maile eller ringe meg.

Mvh

Rolf Stokke
926 18 116

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter