Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 8. mars 2021

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Onlinelege spørsmål svar
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 8. mars 2021 kl. 14:43
Til: Onlinelege <post@onlinelege.no>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh <elh@forbrukertilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette hørtes ut som noe vrøl.

Jeg ønsker å få svar fra en overordnet om dette.

(Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt/skrevet dette, i mitt navn.

Og jeg ønsker å vite, hva dere akter å foreta dere, for å hindre, at noe lignende skjer, med andre folk).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


ons. 30. des. 2020 kl. 19:13 skrev Onlinelege <post@onlinelege.no>:
Hei. Det er tilstrekkelig at noen tyvlåner ditt bankkort og din mobil og er kjent med kodene så kan dette skje. Det kan for eksempel ikke skje gjennom nettsiden og helt sikkert ikke feil hos Payex, men ta det så klart opp med dem. Men dette er mer en politisak høres det ut som. Identitetstyveri. 



Mvh 
Onlinelege.no


-------- Opprinnelig melding --------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 18.11.2020 17:26 (GMT+01:00)
Til: Onlinelege <post@onlinelege.no>
Ko: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com
Emne: Re: Klage/Fwd: Onlinelege spørsmål svar

Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


man. 26. okt. 2020 kl. 22:28 skrev Onlinelege <post@onlinelege.no>:
Hei. Det er litt uklart hva du spør om, men vi vi fjerner spørsmål fra offentligheten!



Mvh 
Onlinelege.no


-------- Opprinnelig melding --------
Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Dato: 26.10.2020 17:27 (GMT+01:00)
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Ko: post@onlinelege.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>
Emne: Klage/Fwd: Onlinelege spørsmål svar

Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Onlinelege <post@onlinelege.no>
Date: søn. 27. sep. 2020 kl. 22:13
Subject: Onlinelege spørsmål svar
To: <eribsskog@gmail.com>


Onlinelege
Spørsmålet ditt er besvart av legen. Vennligst sjekk svaret nedenfor:
Spørsmål: Hei. I det siste, har jeg lagt merke til, at kukken min, har krympa, på en måte.Kan det være noe mafian, tenker jeg nå?.

Svar:

Hei,

Takk for spørsmål.

Det er kjent at, med alderen, kan penis lengden bli med opptil 2,25 cm kortere, uten at det er noe sykdom som fører til dette.

Vekt økning, med økt mengde fett i nedre delen av bukken, kan omringe penis roten, slik at den ser kortere ut enn den er.

Aterosklerose (kolesterol plakker på innsiden av kar vegg), røyking, alkohold forbruk, medfører innsnevring av blodkar som betjener alle kroppens deler, inkludert penisen, slik at krymping kan også skyldes dette.

Det finnes også en sykdom, Peyronie's sykdom, som kan føre til en unormal kurving i penisen, som også blir kortere. Den er mer som en sakdefølge enn en reel sykdom, det er mistenkt at traumer kan føre til dette. Form og lengde endres som følge av en arr dannelse i penis strukturen, under huden, arr som ofte kan kjennes, som en hardere flate. Den diagnostiseres hos lege, gjerne urolog, gjennom direkte undersøkelse. I tilfelle noe slik er funnet, finnes det både medikamentell, fysikalsk og kirurgisk behandling som en kan anbefale, etter hver sin situasjon.

Generelt, nedgang i vekt, røykeslutt hvis aktuelt, nedtrapping a alkohol forbruk og økt fysisk aktivitet er tiltak som kan bidra til bedring av situasjon, gjennom en bedring av lokal blod sirkulasjon.

 

Besvart av:

Spørsmål innleveringsdato: 2020-09-24 23:56:39

mvh,
Onlinelege

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter