Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 4. april 2021

Jeg visste ikke at min tidligere klassekamerat Magne Winnem, (som jeg var forlover for sommeren 1993), var en Dass

magne winnem en dass

https://www.nb.no/items/4056106d24eb231eda9dc19570402430?page=177&searchText="magne%20winnem"

PS.

Det står forresten, at Magne Winnem sin kone Elin, er født, i 1981.

Men det riktige skal være 1971, (vil jeg si).

(For hu var eldre enn tolv år, i deres bryllup, sommeren 1993.

Vil jeg si.

Jeg lånte blant annet en Hamsun-bok av henne, ('Pan'), mens Magne og Elin bodde sammen, i Oberst Rodes vei, (på Nordstrand), før de ble gift.

For å si det sånn.

Og Elin var også med, i Magne Winnem sin bursdag, (med etterfølgede pub til pub-runde), på Lambertseter, i januar 1992.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hu Ragna Johanne Marie Dundas (Dass).

Det var forresten moren til Magne sin farfar.

(Får jeg det til å bli).

Og Dundas/Dass var visst også etterkommere etter Falkener, (og også etter Harald Hårfagre da, siden at de visst er etterkommere etter Falkener sin svigerdatter Gunhild Sevaldsdatter Smør sin datter Margrethe Pedersdatter Falkener), som meg.

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:

dass wiki

https://no.wikipedia.org/wiki/Dass

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter