Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. april 2021

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Ny medlemsfordel - SofusFAMILY
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 3. april 2021 kl. 03:26
Til: Sandra Szymanska <sandra@fosterhjemsforening.no>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh <elh@forbrukertilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, Tone Granaas <tone@fosterhjemsforening.no>, abuse@telia.com, post@fosterhjemsforening.no, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


man. 18. jan. 2021 kl. 09:36 skrev Sandra Szymanska <sandra@fosterhjemsforening.no>:
Hei Erik,

 

Takk for din epost. Begge e-postene du videresendt nå (fredag 15/1 og søndag 17/1) ble sendt ut i november 2020, altså før du tok kontakt med oss første gangen. All din kontaktinfo er slettet fra våre register.

 

Vi beklager igjen feilen som oppstått, og ønsker deg god mandag 😊

 

Med vennlig hilsen

Sandra Szymanska
Organisasjonssekretær

Norsk Fosterhjemsforening
Tollbugata 8, 0152 Oslo
Telefon 465 04 398
www.fosterhjemsforening.no
Norsk Fosterhjemsforening
Sammen – Synlig – Sterk

 

 

Med vennlig hilsen

Sandra Szymanska
Organisasjonssekretær

Norsk Fosterhjemsforening
Tollbugata 8, 0152 Oslo
Telefon 465 04 398
www.fosterhjemsforening.no
Norsk Fosterhjemsforening
Sammen – Synlig – Sterk

 

Fra: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Sendt: søndag 17. januar 2021 22:08
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: Norsk Fosterhjemsforening <post@fosterhjemsforening.no>; elh@forbrukertilsynet.no; fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>; inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no; post <post@finkn.no>; abuse@telia.com; Sandra Szymanska <sandra@fosterhjemsforening.no>; Tone Granaas <tone@fosterhjemsforening.no>; amnestyis <amnestyis@amnesty.org>; HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Emne: Klage/Fwd: Ny medlemsfordel - SofusFAMILY

 

Hei,

 

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

 

(Jeg har ikke kontaktet disse).

 

Vennligst rydd opp!

 

Med hilsen

 

Erik Ribsskog

 

PS.

 

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).

 

 

---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk Fosterhjemsforening <post@fosterhjemsforening.no>
Date: man. 30. nov. 2020 kl. 20:00
Subject: Ny medlemsfordel - SofusFAMILY
To: <eribsskog@gmail.com>

 

View this email in your browser



 

sofusFAMILY - ny medlemsfordel!

 

Her kommer en ny og god fordel til våre medlemmer!
Sofus Norge gir alle som er medlem i Norsk Fosterhjemsforening et godt tilbud på et enkelt og sikkert dokumentasjonsprogram, hvor dere kan håndtere alt det skriftlige arbeidet vedrørende barnet/barna som bor hos dere. Se videoen og les mer her under!

 



 

 

Kjære deg, 

Er du en av mange fosterfamilier, som lagrer dokumenter om barnet i Word eller i andre programmer på PC'en din? Sofus Norge AS har inngått en avtale med Norsk Fosterhjemsforening, om å gi alle medlemmer et godt tilbud på et enkelt og sikkert dokumentasjonsprogram, hvor dere kan håndtere alt det skriftlige arbeidet vedrørende barnet/barna som er plassert hos dere. På hjemmesiden vår beskriver vi det meste av det dere trenger å vite for å ta i bruk programmet. 
 
sofusFAMILY til fosterfamilier er et sikkert dokumentasjonsprogram, som overholder GDPR og det lever derfor opp til alle krav om håndtering av personfølsomme opplysninger.
 
I sofusFAMILY kan du samle informasjon om barnet, lagre dokumenter, skrive systematiske daglige notater, opprette målsetninger og evaluere dem, og du kan skrive rapporter. Du kan bruke én eller flere av funksjonene og du har ett sted hvor du kan samle all dokumentasjonen om barnet trygt og oversiktlig. Programmet er intuitivt og enkelt i bruk, og vi er tilgjengelige for dere, hvis dere trenger hjelp på veien.
 
Abonnementet koster 99 kr pr. mnd. hvis du er medlem av Norsk Fosterhjemsforening og oppretter før 1.3.2021. Deretter koster det kr 109 pr. mnd. Normalpris er 149 kr. Det er ingen bindingstid. Du oppretter et abonnement ved å klikke på lenken under. Her legger du inn betalingsopplysninger som navn, telefonnummer m.m. Når vi får beskjed om at et nytt abonnement er opprettet, kontakter vi deg pr. telefon, så vi sammen kan opprette deg og barnet i programmet. De opplysningene vi trenger da, er ditt og barnets personnumre, fulle navn og adresse.
 
I lenkene under finner du en animasjonsvideo som beskriver hva du kan når du bruker sofusFAMILY. Du finner også en lenke til hjemmesiden vår, hvor du kan lese mer om hvem vi er og hva programmet kan.

 



 Hvis du bestemmer deg for å opprette et abonnement, vil du finne mer detaljerte hjelpevideoer inne i programmet. Her vil det også være en sikker meldingsfunksjon, hvor du vil kunne kontakte oss direkte med spørsmål.

Her kan du lese mer om sofusFAMILY og tilmelde deg.

 

Facebook

 

Website

 

Email

 

Instagram

 

Norsk Fosterhjemsforening
Storgata 10A, 0155 OSLO | Tlf. 23 31 54 00
post@fosterhjemsforening.no | www.fosterhjemsforening.no
Org.nr. 956 862 779 MVA

Du mottar denne eposten fordi du er medlem i Norsk Fosterhjemsforening.
Klikk her for avmelding.

Email Marketing Powered by Mailchimp 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter