PS.
Det er mulig at min grandtante Unse, (som bodde i Vedbæk Strandvej 477), solgte huset sitt for billig.
For Rosenlund er visst Danmarks dyreste hus.
Og det ligger også i Vedbæk Strandvej.
(Så Unse og min bonusmor Haldis, var muligens naboer, på begynnelsen av 60-tallet.
Selv om de hadde kanskje 50 hus mellom seg.
Noe sånt).
Så sånn er visst det.
Bare noe jeg tenkte på.
Mvh.
Erik Ribsskog
PS 2.
Her er mer om dette:
https://sn.dk/Ugebladet-Hoersholm/Se-billederne-Kaempe-palaeejendom-staar-til-at-blive-aarets-dyreste-hushandel-og-tangere-prisrekord/artikel/1339346
PS 2.
Unse bodde antagelig ved den øverste rammen, (ikke langt fra Kameruns konsulat), på begynnelsen av 60-tallet, og Haldis bodde muligens ved den nederste rammen, (på begynnelsen av 60-tallet):
PS 2.
Unse bodde antagelig ved den øverste rammen, (ikke langt fra Kameruns konsulat), på begynnelsen av 60-tallet, og Haldis bodde muligens ved den nederste rammen, (på begynnelsen av 60-tallet):
PS 3.
Rosenlund ble visst drevet som hotell fram til 1961:
http://slektsdata.no/arne_rasset_ekteskap2.htm
PS 4.
Viggo er født 4. januar 1961.
Og hans lillebror Jan, er født i 1962.
Og Jan ble født på Fyn, (ifølge det nevnte intervjuet med Viggo), fordi at faren Søren Snoghøj ble hotell-direktør der.
Så det kan stemme med, at de bodde på Rosenlund, i et års tid, før hotellet ble lagt ned.
Og så ble de en slags kjernefamilie på fire, etter at de tok over et nytt hotell, i Årup, (utenfor Odense), en gang i 1961.
(Noe sånt).
Så sånn var muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 5.
Jan og Viggo er treningsnarkomane, (Haldis sin andre ektemann Oddbjørn Humblen var en voldelig alkoholiker), så de vokste tidlig fra sin danske hotelldirektør-far:
PS 6.
Som jeg tidliger har blogget om.
Så hadde Haldis en særegen måte, å servere øl på.
Min far pleide å drikke øl, foran TV-en, om kvelden, (nede hos Haldis).
Og min far fortalte, at Haldis pleide å skjenke mer øl i glasset, før det ble tomt.
Så man mistet tellingen over hvor mye man drakk.
(Så min far).
Min far syntes kanskje, at øl, var godt/forfriskende.
Og så mistet han tellinga, på hvor mye han drakk, (siden at Haldis helte oppi før glasset ble tomt, hele tida).
Så min far ble muligens nesten forhekset, av Haldis sin serverings-kunst.
Og denne måten å servere øl på, (på en kvikk måte, før glasset ble tomt).
Det var kanskje noe Haldis hadde lært, på for eksempel Rosenlund Hotel, (mens hu var gift med Søren Snoghøj).
Det var kanskje sånn, at Haldis måtte jobbe, hvis noen var syke, for eksempel.
(Noe sånt).
Så sånn var muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 7.
Haldis jobba jo forresten, som frisørdame, (før hu gifta seg, med Søren Snoghøj).
Så det var kanskje derfor, at hu var så god på, å gå nærme innpå folk, og hele mer øl i glassene deres.
Før de fikk summa seg, liksom.
(For å si det sånn).
Så sånn var muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 8.
Hotellet som Jan ble født på, var kun en-stjernes, (så Haldis ville heller ha kaptein Humblen i Amerikalinjen):
https://www.nb.no/items/7aab593c51078334650cfe2bbfe75289?page=175&searchText="årup%20hotel"
Som jeg tidliger har blogget om.
Så hadde Haldis en særegen måte, å servere øl på.
Min far pleide å drikke øl, foran TV-en, om kvelden, (nede hos Haldis).
Og min far fortalte, at Haldis pleide å skjenke mer øl i glasset, før det ble tomt.
Så man mistet tellingen over hvor mye man drakk.
(Så min far).
Min far syntes kanskje, at øl, var godt/forfriskende.
Og så mistet han tellinga, på hvor mye han drakk, (siden at Haldis helte oppi før glasset ble tomt, hele tida).
Så min far ble muligens nesten forhekset, av Haldis sin serverings-kunst.
Og denne måten å servere øl på, (på en kvikk måte, før glasset ble tomt).
Det var kanskje noe Haldis hadde lært, på for eksempel Rosenlund Hotel, (mens hu var gift med Søren Snoghøj).
Det var kanskje sånn, at Haldis måtte jobbe, hvis noen var syke, for eksempel.
(Noe sånt).
Så sånn var muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 7.
Haldis jobba jo forresten, som frisørdame, (før hu gifta seg, med Søren Snoghøj).
Så det var kanskje derfor, at hu var så god på, å gå nærme innpå folk, og hele mer øl i glassene deres.
Før de fikk summa seg, liksom.
(For å si det sånn).
Så sånn var muligens det.
Bare noe jeg tenkte på.
Men men.
PS 8.
Hotellet som Jan ble født på, var kun en-stjernes, (så Haldis ville heller ha kaptein Humblen i Amerikalinjen):
https://www.nb.no/items/7aab593c51078334650cfe2bbfe75289?page=175&searchText="årup%20hotel"