Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 28. september 2021

Mikro-bloggerne fornekter seg ikke. Igjen så kommer de med dritten sin. Og så hyller de Tweet 4 Tweet: Tenåringsjenta Jenny Skavlan med løpetid, som absolutt skulle slenge dritt om gud og hvermann

mikro dritt


PS.

Og når det gjelder ordet: 'Konspirasjonsteorier'.

Så er ikke det et ord, som jeg bruker til vanlig.

Men det var sånn, at jeg skrev om tull, som skjedde, da jeg jobba i firmaet Rimi/ICA, (som butikksjef), på 90/00-tallet, i en tråd, (Norge er ikke som du tror), på VGD.

(Dette var i 2007 eller 2008.

Mens jeg bodde i Liverpool sentrum).

Og så sletta VGD hele tråden.

Og jeg hadde også postet mine debatt-innlegg, (i den aktuelle tråden), på min blogg, (som jeg begynte med i 2007).

Så jeg kunne fortsette å blogge der.

(Om de slettede temaene).

Og dette var mens jeg jobba, som Company Researcher, for firmaet Packaging Europe, i Norwich, (fra min leilighet i Liverpool sentrum).

Og kjeda meg litt, og så på VGD, i en pause.

(Siden at jeg jobba hjemmenfra.

For å si det sånn).

Og så blanda jeg vel to VGD-tråder, i farta.

For det var en annen VGD-tråd, (som også ble sletta vel), som het: 'Hva er galt i Norge'.

Og det temaet fortsatte jeg med, (etter slettingen/sensuren), på min blogg.

Så det er mulig at min blogg, (som egentlig var om arbeidssaker, (mot Bertelsmann Arvato og Rimi/ICA)), ble litt avsporet, (av slettinga til VGD).

Men grunnen til at jeg fortsatte på VGD sine tråd-tema, på min blogg.

Det var som en slags protest mot sensur, (og for å få skrevet ferdig, det jeg såvidt fikk begynt på, når det gjaldt min arbeidssak mot Rimi, hvor det var en del hovedkontor-folk/bajaser, (som Jon Bekkevoll), som for det meste har bakgrunn, fra livets harde skole, for å si det sånn).

Så dette, (at jeg begynte å skrive litt generelt, om hva som var galt i Norge), var ment som en protest mot sensur, (fra min side).

Jeg pleide å skrive mest på fotball-forumet, (med nicket cons), under min mest aktive periode, på VGD.

(Dette var da jeg bodde på St. Hanshaugen.

Hvor jeg bodde fra 1996 til 2004).

Og ikke på UFO-forumet.

(For å si det sånn).

Så man kan kanskje si at jeg er en ytringsfrihet-forkjemper, (og rettighets-forkjemper).

Men konspirasjonsteoretiker, det synes jeg ikke, at passer helt.

(Må jeg si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter