Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 31. oktober 2021

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Kjære Erik Sædslurper Ribsskog - Velkommen til Samlerhuset!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 31. oktober 2021 kl. 23:55
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: kundeservice@samlerhuset.info, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, postkasse@datatilsynet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Kundeservice – Samlerhuset <kundeservice@samlerhuset.info>
Date: fre. 9. jul. 2021 kl. 06:01
Subject: Kjære Erik Sædslurper Ribsskog - Velkommen til Samlerhuset!
To: Erik Sædslurper Ribsskog <e.ribs.skog@gmail.com>


 
   
 
 
 
   
   
 
Offisiell distributør for Det Kongelige Britiske Myntverket, Det Statlige Franske Myntverket, Folkerepublikken Kinas Nasjonalbank og mer enn 20 andre myntverk og nasjonalbanker. Samlerhuset eier Det Norske Myntverket, som blant annet preger Norges mynter og Nobels fredsprismedalje.

 
 
  Takk til over 700.000 nordmenn som har handlet hos oss!  
 
   
 
Hjertelig velkommen til Samlerhuset og myntenes forunderlige verden!

Kjære Erik Sædslurper Ribsskog
 

Mynter, frimerker, sedler og medaljer er spennende samtidsvitner og formidlere av historie. Vi sier ofte at dagen i dag, er morgendagens historie. Og mynter, frimerker, sedler og andre samleobjekter representerer alle en del av historien vår. Visste du at mynter har eksistert i over 2500 år? Og at det går an å skaffe seg originale mynter og medaljer fra alle disse årene tilbake? Når det nå preges mynter og medaljer i dag, så representerer disse samtiden. Mynter og medaljer er håndfast dokumentasjon av historien, og disse blir samleobjekter som skifter hånd generasjon for generasjon inn i fremtiden.

Tenk - med mynter og medaljer holder du i realiteten historien i din egen hånd! Er det ikke litt spennende å undre seg over hvilken helt spesielle reise hver eneste mynt har vært med på?

Samlerhuset har solgt mynter, medaljer og samlerobjekter i Norge i over 25 år. Vi er størst i Norge, og vi er også blant de største i Europa, med virksomhet i 16 land. Slik har vi tilgang på en verden av mynter og samleobjekter, som vi kan tilgjengeliggjøre for deg! Og vi garanterer alltid for ektheten og kvaliteten i objektene vi tilbyr deg. Det er trygt å handle hos oss, og vår visjon er å skape de beste samleopplevelsene. Alltid!



På Samlerhuset.no publiserer vi artikler fra samlerverden, og vi har alltid nye, spennende tilbud til deg. I vårt infosenter finner du diverse nyttig informasjon om oss. Der finner du også en rekke Spørsmål og svar som vi håper kan hjelpe deg.

 
På Min side www.samlerhuset.no/minside  kan du alltid følge dine bestillinger, betalinger og få annen relevant informasjon for deg. Her kan du også betale dine fakturaer med Vipps.

For din sikkerhet er Min side ekstra passordbeskyttet, slik at ingen andre har mulighet til å se på din kundekonto, uten å oppgi et unikt passord. Dette kan du senere endre under Min side. Her er din innloggingsinformasjon:
 

 
 
 

Kundenavn: Erik Sædslurper Ribsskog
Brukernavn (epostadresse): e.ribs.skog@gmail.com
Passord: SupeerHomofil123

Du kan når som helst kontakte Kundeservice for en samlerprat. Vi legger vår innsats i at du skal få en god samleopplevelse og er veldig stolte av objektene vi tilbyr. Skulle det allikevel være at du ikke blir fornøyd, har vi alltid åpent kjøp og returrett i 30 dager. Når du er fornøyd, er vi fornøyde.

Vær hjertelig velkommen til oss!

 
 
   
 
 Samlerhilsen fra Samlerhuset

 
 

 
 
Følg Mynt&Historiebloggen for spennende nyheter og artikler om mynter og historie



 
 
 
 
 
 
Samlerhuset.no er godkjent av Trygg E-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler hos oss. Trygg E-Handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-Handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no. Samlerhuset.no’s sertifikat finnes her.

Samlerhusets formål er å skape samlerglede. Vi selger samleobjekter til samlere som er opptatt av gleden ved å samle. Samlerhuset garanterer ikke at våre objekter beholder sin opprinnelige pris eller at det finner sted en verdiøkning over tid. Historisk verdistigning gir ingen garanti for fremtidig verdistigning. Les mer om pris og verdi på mynter og medaljer her. 

Samlerhuset kontaktinfo:

Samlerhuset Norge AS
Besøksadresse: Rosenholmvn 25,
1414 TROLLÅSEN
Postadresse: Postboks 523,
1411 KOLBOTN, Telefon: 0 25 50,
Epost: kundeservice@samlerhuset.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter