Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 28. desember 2021

Her kan man se den lekeplassen, hvor min stesøster Christell, fikk ei jentunge, (muligens Kari Uglum, Ann Sofie Kaalen eller Aina Svendsen), til å ta av seg buksa, (av en eller annen grunn), en gang våren/sommeren 1982. Noe sånt

ungjente hm

https://www.svelviksposten.no/et-trist-syn-motte-innbyggerne-pa-bergerasen-vi-forventer-det-nesten/s/5-74-127745

PS.

Jeg gikk jo opp til ved den lekeplassen.

For å finne Leif Arne Pedersen.

(Som bodde i et av nabohusene).

Dette var fordi at min lillesøster Pia, (som nettopp hadde flytta/flykta til Berger, fra Larvik/Tagvedt), hadde uttrykt sin beundring for Leif Arne Pedersen, (når noen spurte henne om hvem hu likte).

Og så var det istedet Christell som var der oppe, (i den øverste delen av Havnehagen), og dreiv og tulla, da.

(Selv om hu nettopp hadde vært i den nederste delen av Havnehagen, (hvor hu bodde).

Da Pia ble spurt om dette.

For å si det sånn).

Det var forresten litt nede i en skråning, (ned mot den gangveien som man kan se på kartet overfor), at Christell dreiv med dette.

Men hu har/hadde så lyst hår, at jeg likevel fikk øye på henne, (i øyekroken), da jeg gikk gjennom Havnehagen.

(For å si det sånn).

Men både Pia, Christell og jeg, var vel egentlig for gamle/modne, (må man vel si), til å være på lekeplasser, på den tida.

Så jeg stusset litt over, hva Christell gjorde der.

Og så gikk jeg bort for å se, hva hu dreiv med da, (siden at jeg ikke fant Leif Arne).

(Noe sånt).

Og Christell var da ni og et halvt år, (blir det vel).

Og det var cirka så gammel som jeg var, da min far flytta fra meg, (sånn at jeg måtte bo aleine).

(For å si det sånn).

Så lekeplassen var egentlig for yngre unger.

(Må man vel si).

Ihvertfall så var det ikke en plass, for å kle av jentunger.

(For å si det sånn).

Og det var også en gutt, (muligens Ola Uglum eller lillebroren til Aina Svendsen), som hang rundt hu 'truse-jenta', da dette foregikk.

(Sånn som jeg husker det).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Så både min lillesøster Pia, (som noen ganger sov i en smal seng, (på det første rommet mitt i Leirfaret), sammen med Cecilie Hyde, som Pia seinere sa om, (til min mor), at var lesbe), og min stesøster Christell, har begge hatt noen lesbiske tendenser, under oppveksten, da.

(Må man vel si).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter