Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. desember 2021

Jeg sendte en e-post til Statsforvalteren i Oslo og Viken

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Vedrørende mottatte henvendelser
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 9. desember 2021 kl. 07:47
Til: Jenny-Marie Hjemgaard Wadosch <fmbujmw@statsforvalteren.no>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, postkasse@datatilsynet.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>
Hei,

det er visst ikke pent å si at andre er dumme, men dette e-brevet deres synes jeg at oser av dumskap.

Det virker ikke som at dere leser mailene engang.

Dette er oppdateringer, angående min søknad om fri rettshjelp, for å bekjempe et nett-troll-angrep, mot meg.

Dere klager på at dere har fått 2440 mailer, de siste to-tre årene.

Men dette er snakk om at dere har fått kopier, av mine mailer, som jeg har sendt til Datatilsynet, for å varsle, om at noen bestiller 'dritt', i mitt navn, fra firmaer med dårlige rutiner.

Dette er jo fordelt ut over noe sånt som 1000 dager, så det blir 2-3 mailer hver dag, som dere visst bare har lagt i en bunke, (eller noe), uten å skru på hjernen liksom, når dere har lest disse mailene.

Telenor publiserte min adresse, mot min vilje, på Gule Sider, (og de har også solgt min adresse, til andre telefon-katalog-firma, virker det som), og etter det, så har et nettverk av nett-troll, (Kiwi-farms), som forfølger meg, (fra tiden jeg bodde/jobbet/studerte i Liverpool og Sunderland).

Og så er svarte fra dere hos Fylkemannen, (som det het før), noe om fastlege, osv.

Det synes jeg at er ekkelt.

Det blir som noe fra Russland under kommunist-tida.

Så det må jeg klage på.

Jeg ønsker at dere sender dette oppover i systemet deres.

Til noen som har med fri rettshjelp å gjøre, og ikke noe klamt/ekkelt om fastlege/helse, osv.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


ons. 8. des. 2021 kl. 10:58 skrev Jenny-Marie Hjemgaard Wadosch <fmbujmw@statsforvalteren.no>:
Se vedlagte brev.

Med vennlig hilsen

Thea M L Belseth
fung. seksjonssjef

helseavdelingen

PS.

Her er e-brevet fra Statsforvalteren i Oslo og Viken:

IMG_20211209_0001

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter