Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 27. januar 2022

Mer om min morfars fetter Arne Dørumsgaard

morfars fetter arne dørumsgaard

https://www.nb.no/items/6183969680ff1c19fca33b08ef7771ef?page=1&searchText=dørumsgaard~1

PS.

Her kan man se hvordan jeg er i slekt med Arne Dørumsgaard:

hvordan i slekt

https://www.myheritage.no/relationship-diagram-67419522/ribsskog#1000003-1000104

PS 2.

Arne Dørumsgaard, (min morfars fetter), døde visst året før Facebook ble populært, (i Norge).

Hvis ikke så kunne jeg kanskje ha skrevet til han, (om slekta osv.).

Men jeg begynte først med slektsforskning, (og fikk meg MyHeritage-kontor), etter at min mormor døde, i 2009.

Og da jeg fant ut at NRK hadde rota bort de fleste av min morfars radio-kåserier.

Så spurte jeg de, om de hadde noe med Dørumsgaard, (som jeg da ikke visste så mye om), istedet.

(For min danskfødte mormor fortalte meg, at vi var i slekt med Dørumsgaard, (hu nevnte min morfars onkel/morbror Asbjørn og min morfars fetter Arne).

Like etter at min morfar døde.

Var vel dette).

Men dette var vel 4-5 år, etter at Arne Dørumsgaard døde.

Så jeg hadde aldri noe kontakt med han.

(For å si det sånn).

Men jeg har chatta en del, (om slektsforskning), med hans sønn Terje, som bor i Bø i Telemark, og som har drevet med mye rart der, (han har drevet med nærradio, oste-produksjon og han har også hatt en karriere i Forsvaret, samt at han blogger/skriver mye om sin far og om at kongereker egentlig er kreps, eller noe i den duren).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Mer om min mors tremenning Terje Dørumsgaard:

sønnen til arne dørumsgaard


PS 4.

Arne Dørumsgaard hadde også en sønn (Claude) med ei fransøse (Louise f. Montagne), så dette er visst min mors tremenning, (og han Yann er muligens min firemenning da):

tremenning firemenning hm

PS 5.

Jeg lurte på om min mors tremenning har kutta ut 'r'-en på slutten av etternavnet med vilje, (siden at det kanskje høres mer fransk ut), men her er det skrevet med 'r' på slutten:

r på slutten

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter