Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 31. januar 2022

Samene maner på #USA. De er muligens i slekt med indianerne og eskimoene. Noe sånt

samene

PS.

Når det gjelder min tidligere Rimi-underordnede David Hjort.

Så var jo mora hans samisk, (mer eller mindre), kunne det se ut som, på et bryllups-bilde, på Nettbiblioteket til Nasjonalbiblioteket.

(Hu var ihvertfall fra oppi Gokk/Mo i Rana.

For å si det sånn).

Og faren, (fant jeg ut om, i et kristent magasin), var visst en dansk eks-narkoman, som muligens hadde drept, flesteparten av sine venner, i narkorus, i Danmark.

(Kunne det virke som, at liksom skinte igjennom, når man leste artikkelen, i det kristne bladet.

Noe sånt).

Og faren bodde så 25 år i Norge, før han ble fengselsprest i Danmark.

Og David Hjort er degenerert, og muligens homo/bifil, (han dro meg ut på dansegulvet på utestedet Skansen en gang, husker jeg, (en gang rundt årtusenskiftet, da min lillesøster Pia også var med)).

Og han er muligens like gal, som faren/foreldrene.

(Noe sånt).

Og David Hjort har gjort noe lignende tidligere.

Han inviterte seg på besøk hos meg, (på St. Hanshaugen), sammen med sin daværende samboer Linn Korneliussen.

Og så kalte han seg kong_anus, på irc.

Og så begynte han å bråke/skrive dritt, på alle slags mulige kanaler.

Fra min ip-adresse, da.

Så David Hjort er troendes til å gå inn i et sånt 'degenerert homse-modus' og skrive masse forvirra dritt om meg, (med tulle-nick og skjult ip-adresse), på nettet.

Det vil jeg nesten si, at han er troendes til.

(For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om bjarne hjort

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter