Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 15. februar 2022

Enda mer om nettmobbing

 Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Re: Qliro (ticket id 1627147)
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 15. februar 2022 kl. 07:14
Til: customerservice@cdon.com
Kopi: postkasse@datatilsynet.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, order@email.cdon.com, CDON <reply@email.cdon.com>, newsletter@email.cdon.com, finansinspektionen@fi.se, Milton Gunn <Milton.Gunn@cdon.com>, sikkerhetssporsmal@klarna.no, abuse@telia.com, caytana.baguion@klarna.com, Laurèna Eid <laurena.eid@fi.se>, post@kghav.com, stina.westerstad@babybjorn.com, Christian.Kjaergaard@maersk.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, info@kinnevik.com, kundombudsman@cdon.com, alexandra.jerrebo@cdon.com, isabelle@riteventures.com, michael@riteventures.com, sandra@riteventures.com, anton.hasselgren@riteventures.com, christoffer@riteventures.com, peter@riteventures.com, josephine@riteventures.com, Qliro Kundeservice <kundeservice@qliro.com>, sfovpost@statsforvalteren.no, tr@forbrukertilsynet.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>
Hei,

jeg synes det virker som at dere er kranglete.

Jeg derfor å heller få svar fra daglig leder om dette.

(Jeg ønsker å vite navnet, på det nett-trollet, som har bestilt/skrevet dette, i mitt navn.

Og jeg ønsker å bli informert om, hva dere akter å foreta dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


lør. 16. okt. 2021 kl. 13:45 skrev Semir CDON <customerservice@cdon.com>:
##- Skriv svaret ditt over denne streken -##
Din henvendelse (1627147) har blitt oppdatert.

Semir CDON (CDON)

16. okt. 2021, 13:45 CEST

Hej Erik,

Vi ser att ansvarig hos Qliro svarat dig nedan och därmed är saken avslutad hos oss. Vi lämnar bara ut information till polis, för att få fram den information som du vill ha så måste det gå vi polisen.

Nedan är ett av många svar som skickats till dig, detta kom från överordnad hos Qliro. 

"Hei Erik, 

Jeg er avdelingsleder - og dermed altså overordnet - på den norske avdelingen. Jeg har svart deg en rekke ganger, men du har aldri svart meg på mine e-poster. 

Jeg viser bl.a. til mitt svar 2. november, 19. november, 26. januar og 29. april. Mine kollegaer har også svart deg utallige ganger. Det er uklart for meg hva du vil oppnå med å kontakte oss igjen, da vi har besvart dine spørsmål i den utstrekning vi kan. 

Et utdrag fra mitt svar til deg fra 2. november: 
"I forhold til ditt spørsmål om hva vi gjør for å motvirke denne formen for hendelser kan jeg informere deg om at vi har en egen sikkerhetsavdeling som jobber med både forebygging og bekjempelse av bedrageri. Denne avdelingen har et nært samarbeid med politiet, og utleverer all informasjon politiet skulle trenge for å behandle saken og finne frem til den/ de som har utført den kriminelle handlingen. Vi lar, med andre ord, politiet håndtere disse sakene da det er de som er best egnet til å gjøre dette. Ytterligere kan jeg informere om at vi gjør det vi kan for å sette opp barrierer i våre systemer og prosesser for å unngå at det skjer bedrageri."

Jeg vil anbefale deg å igjen søke i innboksen din for å lese igjennom mine svar til deg. 

Med mindre du inkommer med informasjon eller opplysninger som vi anser som nytt, vil jeg fra og med nå instruere min avdeling om å ikke lenger besvare dine e-poster. Ring oss på 800 25 055 hvis du opplever at noe er uklart. 

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen,
Katrine"
Kundeservice

Med vennlig hilsen
Semir

When a great deal means a great deal!

Erik Løvenbalk Ribsskog

15. okt. 2021, 07:39 CEST

Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


tir. 29. jun. 2021 kl. 09:23 skrev Qliro Kundservice <kundservice@qliro.com>:
Hej Erik.

Vi har vart i kontakt med dig flera gånger nu och vi har även sett till så att du har blivit kontaktat av en överordnad hos oss.

Vi kommer inte kunna ge ut information om vem det är som kan ha försökt att göra en beställning i ditt namn. Vi på Qliro har inte dessa uppgifter och vi har inte möjligheten att få fram dem.
Detta är ett polisärende att hantera.

Om du har funderingar eller liknande så behöver vi hänvisa dig till vår telefon, vi kommer inte hjälpa dig via mejl då vi inte kan bekräfta din identitet enligt banksekretessen.

Telefon: 800 25 055.
Öppettider: måndag-fredag, 08:00-18:00.

Ha en fin dag.

Med vennlig hilsen,
Jennifer
Qliro
QLIRO

Hvordan vil du vurdere hjelpen du fikk?
Bra, jeg er fornøyd

Dårlig, jeg er ikke fornøyd

[ER6LWL-770R]
CDON AB Corporate Domicile (styrelsens säte): Malmö | Corp. Reg. No. 556406-1702
Visiting address: Södergatan 22, 211 34 Malmö, Sweden | Postal address: Box 385, 201 23 Malmö, Sweden
www.cdon.comCDON Logo
Når CDON kommuniserer med deg via e-post behandler CDON de opplysninger som du har gitt til CDON i forbindelse med din melding, f.eks. navn og e-postadresse. Tenk på å ikke oppgi flere personopplysninger enn nødvendig og at du ikke opplyser noen sensitive personopplysninger i dine e-postmeldinger. CDON behandler dine personopplysninger i henhold til de gjeldende personoplysningsforskrifter og CDON’s integritetspolicy som du kan lese her.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter