Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 15. februar 2022

Mer om Aksel Breian, som jeg fikk sparket som mattelærer, (på Sande videregående), skoleåret 1986/87. (Fra Tønsbergs Blad 25. oktober 1993)

fikk sparket

https://www.nb.no/items/6c613239c34738f0a25a1820dfe06d55?page=0&searchText="aksel%20breian"~1

PS.

Jeg har tidligere kalt mattelærer Breian, (som jeg fant navnet på i dag, på 'Bokhylla'), for inkompetent.

Men han var visst siviløkonom, (blant annet).

Så han kunne nok litt matte.

Men han var kanskje ikke noe god pedagog.

Så han mista litt kontrollen, over klassen.

(Vil jeg si).

Og det var en ting.

(At det var mye støy/bråk i timen.

Og litt halvveis undervisning).

Men det som gjorde at jeg fikk nok.

Det var at Breian en gang, løp etter Gro Marit Fjellner, (som seinere ble journalist i Svelviksposten), gjennom klasserommet, (i Sandehallen).

Da syntes jeg, at det ble for mye tull.

Og at dette var som noe uverdig.

Jeg vet ikke hva de dreiv med.

(Oppi støyen/kaoset).

Men det kunne se ut som, at dette var noe slags 'kaut leik', fra denne 50-åringen, (var han vel muligens), og Gro Marit Fjellner, (som ikke var så utrolig vakker/attråverdig, (må man vel si), så det var kanskje noe annet enn elskovssyke, som viste seg, fra Breian, (og Gro Marit)).

Og da ble det til, at jeg tok med en walkman med opptaksfunksjon, på skolen.

Og så tok jeg opp bråket i timen, på en kassett, (som seinere ble sendt av tillitsmann Elisabeth Johansen, til de høye herrer, i fylkeskommunen, (i Tønsberg), som så sparket Breian).

(Noe jeg også har blogget om, i en av de forrige bloggpostene:


For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter