Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. mars 2022

Jeg sendte en e-post til Forsvaret

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Saksdokument fra Forsvarsdepartementet
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 29. mars 2022 kl. 22:16
Til: "Postmottak@fd.dep.no" <postmottak@fd.dep.no>
Kopi: postmottak@spk.no, calmquist@eurojuris.no, post@advokatforeningen.no, Forsvaret <forsvaret@mil.no>, presse@spk.no, POSTMOTTAK FORSVARET <postmottak@mil.no>, "fpvs.kontakt" <fpvs.kontakt@mil.no>, post@ombudsmann.no, sfovpost@statsforvalteren.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, oholter@mil.no, Postmottak ASD <postmottak@asd.dep.no>, postmottak@sivilombudet.no, fko@mil.dk, post <post@finkn.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, foreningspost@forsvarsforeningen.no, info@nmkf.no
Hei,

dette har jeg svart på her om dagen.

(For dere sender også en haug av brev fra noe dere kaller Ridehuset, i Hamar).

Så det må jeg igjen klage på, at dere sender meg rundt, som en kasteball.

Dere sier at jeg må ta det med Sivilombudet, men de har jeg hele tida oppdatert.

Dette var en frostskade, som jeg fikk, under førstegangstjenesten, (på vinterøvelsen, ved Lillehammer).

Og da er det naturlig å klage til Forsvaret, (og ikke til alle andre), vil jeg si.

Så dette må jeg klage på.

Jeg har flere ganger forklart, at jeg tok opp dette, (at jeg hadde fått frostskade), flere ganger, under førstegangstjensten.

(Jeg tok dette opp med militærlegen, (som man ikke kunne stole på, (om dette), ifølge en på laget ved navn Odd Sundheim, som visst seinere har vært FN-soldat, og som jeg ikke får svar fra nå).

Og jeg førte også opp om dette, på et skjema, som vi fikk utdelt, på dimme-dagen, (etter å ha konferert med min medsoldat Bø/Bøe, som vel var nestlagfører, på lag 1, og som tilfeldigvis stod i nærheten, når vi skulle levere inn dette skjemaet)).

Så jeg ønsker å heller få svar, fra en overordnet, (eller en 'stjernegris' som de sa på Terningmoen), om dette.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


fre. 18. mar. 2022 kl. 10:12 skrev Postmottak@fd.dep.no <Postmottak@fd.dep.no>:
Forsvarsdepartementet
Vår ref:      2022/296 - 4
Dato:         18.03.2022

Krav om erstatning etter forskrift om verneplikt og heimevernstjeneste




Hilsen

Forsvarsdepartementet,
postmottak@fd.dep.no

PS.

Her er e-brevet fra Forsvaret:

IMG_20220329_0001

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter