Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. juni 2022

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen som kunde! Se hvordan du bruker Premium White
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 19. juni 2022 kl. 23:38
Til: postkasse@datatilsynet.no
Kopi: kundeservice@norisma.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Kristian hos Premium White <kundeservice@norisma.no>
Date: fre. 17. jun. 2022 kl. 18:40
Subject: Velkommen som kunde! Se hvordan du bruker Premium White
To: <eribsskog+laila@gmail.com>



Takk for bestillingen. Ordren din behandles, og straks den er ferdig ekspedert og postlagt vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Dette betyr ikke at du har bestilt to ganger, men at ordren er på vei direkte til din postkasse om kort tid. 

Vi beregner 5-10 dager postgang, noen ganger går det enda raskere avhengig av hvor i landet du bor.
Velkommen til oss Laila Monica!

Hvite tenner på 1-2-3

Først av alt, gratulerer med et godt kjøp! Premium White har blitt en av de mest solgte tannblekingssproduktene i Norden. Det er en veldig god grunn til det:

Med Premium White kan du bleke tennene dine hjemme, når du vil! Og resultatet er like bra som hos tannlegen, men til en brøkdel av prisen. 

Vi anbefaler at du gjennomfører èn bleking fire dager på rad for best mulig effekt.

Les mer

Vi ønsker at du skal få fullt utbytte av Premium White, og vi anbefaler deg derfor å lese bruksanvisningen nøye. Gjør deg kjent med hvordan du skal bruke Premium White mens du venter på din levering. 
Bruksanvisning
Elsket av våre kunder

Celine Arildsen
Jeg er veldig fornøyd. Produktet var enkelt å bruke, og blekepastaen er skånsom mot tennene. De har heller ikke blitt kunstig «Hollywood-blanke».

Caroline Danielsen
Tennene er viktig, og et pent og hvitt smil gjør godt for selvtilliten. Jeg føler meg rett og slett litt gladere og «freshere»!

Evelina Englöf
Premium White er utrolig enkelt å bruke og jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Dette er uten tvil det beste tannblekningsproduktet jeg har prøvd!

Jarl Jeppesen
Mye billigere å bleke tennene selv enn å få det gjort hos tannlegen. Og når produktet er enkelt i bruk, og jeg ikke merker bivirkninger i form av ising i tennene, er valget enkelt. Det blir Premium White.
Vi anbefaler å bleke tennene hver andre måned
Ved å tegne abonnement hos oss sørger vi for at du får levert påfyllingsgele hver andre måned. Med re-fill kittet har du alltid nok gel tilgjengelig. Og kanskje viktigst, som kunde sparer du hele 30% prosent på alle fremtidige re-fill leveringer!

Tennene våre blir daglig utsatt for ting som sliter og tærer på fargen. Tobakksprodukter, mat og drikke, i form av vin, kaffe, te og cola for å nevne noen. Tannbørsting i seg selv er bare et preventivt tiltak for å unngå at tennene blir gule, men ikke noe som direkte får hvitfargen tilbake på tennene. 

Med Premium White har vi skapt et produkt som effektivt gjør tennene dine hvite. En skånsom behandling gjør at produktet kan brukes over tid. Vi anbefaler en behandling hver andre måned, slik at du opprettholder et skinnende hvit smil.
Les mer
Instagram
Facebook
YouTube

Du mottar denne produktrelaterte informasjonen fordi du har et aktivt kundeforhold hos oss, og vi håper du finner disse tipsene og informasjon nyttig. Kontakt kundeservice@norisma.no dersom du ikke ønsker kommunikasjon tilsendt gjennom kundeforholdet.
 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter