Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. juni 2022

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen som kunde!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 19. juni 2022 kl. 23:42
Til: postkasse@datatilsynet.no
Kopi: kundeservice@norisma.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Betakaroten Premium <kundeservice@norisma.no>
Date: fre. 17. jun. 2022 kl. 18:22
Subject: Velkommen som kunde!
To: <eribsskog+laila@gmail.com>


View this email in your browser


MARKEDETS STERKESTE BETAKAROTEN ER SNART PÅ VEI TIL DEG!
Takk for bestillingen. Ordren din behandles, og straks den er ferdig ekspedert og postlagt vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Dette betyr ikke at du har bestilt to ganger, men at ordren er på vei direkte til din postkasse om kort tid.

Vi beregner 5-10 dager postgang, noen ganger går det enda raskere avhengig av hvor i landet du bor.
Laila Monica, gratulerer med ditt kjøp!

Betakaroten Premium™ er et godt valg, og du kan være helt sikkert på at du får kvalitet for pengene! Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - samtidig som du beskytter huden din mot soleksem under intensive perioder med soling. Du vil bli fortere brun, og det på en helt naturlig og trygg måte.

Vi ønsker at du skal få best mulig utbytte av Betakaroten Premium. Her forklarer vi deg hva du kan forvente - les mer!

Husk å spise 1 tablett om dagen, hver eneste dag hele året. Det unike med med Betakaroten Premium er at du får effekten av både Betakaroten og skjønnhetsvitaminene Biotin og Vitamin C, i tillegg til kobber.

Kombinasjonen av ingrediensene gjør at du får en vakker glød og brunfarge som varer lenger, i tillegg til et sunt hår som kan motstå solens slitasje. Samtidig beskytter innholdet av Vitamin C huden mot solskader, og øker kollagenproduksjonen i huden som gjør den glatt og smidig.

Dette beskytter også mot tidlig aldring av huden, noe som er viktig for oss som er solglade. Huden er viktig å ta vare på, og med Betakaroten Premium har du alle nødvendige næringsstoffer tilgjengelig i én enkelt tablett. 

Betakaroten Premium er laget for bruk hele året, og er markedets sterkeste og mest komplette betakaroten produkt. 

 

Pakken din er framme hos deg i løpet av 3-10 dager avhengig av hvor i landet du bor. Oftest går det enda raskere! Pakken leveres direkte i postkassen i de fleste tilfeller. Vi sender med Posten/Bring. 

Gled deg til effektene av Betakaroten Premium
Raskere brun
Brunfarge som varer lenger
Beskyttelse mot soleksem og solutslett
Økt pigmentproduksjon
Økt kollagenproduksjon som gir glattere og smidigere hud
Minimering av hudaldring som følge av soling
Sunne næringsstoffer tilført både hår og hud
9 AV 10 BLIR FORTERE BRUN
Blir man fortere brun og mindre solbrent ved bruk av Betakaroten Premium?
– Ja, helt klart, svarer hele 9 av 10 Betakaroten- kunder.

Med Betakaroten Premium™ garanterer vi en produktkvalitet og effekt få kan leve opp til. Vi i betakaroten.no har Norges største ekspertise på Betakaroten, og det var også vi som lanserte det originale Betakaroten Vitamintilskudd på det norske markedet helt tilbake i 2007. Vår lange erfaring kommer deg til gode, og over årene har vi videreutviklet våre produkter kontinuerlig for å alltid gi deg den beste formuleringen med størst effekt. 

Som navnet tilsier er Premium versjonen vår nettopp det; Premium. Du får alt det du kan forvente deg av et betakaroten tilskudd, og litt til. Opplev forskjellen selv!
 

TILBUD: PRØV DIETT OG DETOX SUKSESSEN TEA ZERO!
Tea Zero™ er med sin nydelige smak og duft en te som våre kunder vet å sette pris på. Det som er mest interessant med denne teen er at virkestoffene vil legge grunnlaget for en sunn kropp, og Tea Zero vil inspirere deg til å nå dine vektmål!

Innholdet i teen består av grønn te og klorogensyre, et stoff som kan bidra til økt forbrenning. I tillegg inneholder teen krom, et mineral som reduserer søtsuget i kroppen. Når du drikker en kopp med Tea Zero setter du i gang forbrenningen, samtidig som krom gjør at du greier å motstå de søte fristelsene som kan dukke opp i løpet av dagen. I tillegg er teen utrensende, og du opplever en positiv detox effekt ved bruk. En helt unik te, med helt unike egenskaper! Smaken er nydelig fersken, og teen er naturlig søtet til perfeksjon med Stevia. 

La slagordet vårt bli din nye hverdag: Go light! Go Tea Zero!

Prøv Tea Zero nå til halv pris! Tilbudet er personlig for deg Laila Monica, og må benyttes i løpet av 24 timer ved å trykke på denne linken: 

Ja takk! Jeg vil prøve Tea Zero

Copyright © Norisma AS

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter