Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 9. desember 2022

Jeg sendte en e-post til Talkmore

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Velkommen til Talkmore
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 9. desember 2022 kl. 12:16
Til: Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>
Kopi: Post <post@brukerklagenemnda.no>
Hei,

jeg avbestiller denne.

Dette var noe jeg leste om i en Gjerrigknarken Facebook-annonse (som dukket opp, når jeg skulle sjekke om jeg hadde fått noen meldinger).

Og nå har jeg lest det med liten skrift.

Og at velkomstilbudet (500 kroner fra Trumf) tar 2-3 måneder å få.

Da er det ikke så fristende.

Og jeg var litt trøtt når jeg dreiv med dette, så jeg så ikke at linja ble så treg, når man hadde brukt opp data-en (jeg syntes at det stod mbps men det stod visst kbps).

Og det mobil-nummeret (som jeg fikk fra OneCall) er også litt rart, så jeg nå.

Så jeg tror jeg bare dropper dette.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>
Date: tor. 8. des. 2022 kl. 20:05
Subject: Velkommen til Talkmore
To: <eribsskog@gmail.com>


Talkmore
Velkommen til Talkmore, Erik Ribsskog!
Velkommen til Talkmore
Hjertelig velkommen til oss, og takk for bestillingen din! Vi kommer til å gjøre vårt aller, aller beste for at du skal trives på alle måter som kunde hos oss.

Mobilnummer 46691030
Abonnement Enkelt 0,5GB
Dato 08.12.2022
Firma
Fornavn Erik
Etternavn Ribsskog
Adresse (Sladdet av johncons-blogg)
Postnr./-sted (Sladdet av johncons-blogg) BEKKESTUA
E-post eribsskog@gmail.com
Passord til Mine sider (Sladdet av johncons-blogg)
Eventuelle velkomst- eller kampanjetilbud vil du kunne se på Mine Sider eller i Talkmore-appen etter at nummeret ditt har blitt overført til oss.

Bestillingen din er nå under behandling. SIM-kortet ditt vil du i løpet av kort tid få tilsendt til adressen oppgitt ovenfor. Dersom du har valgt SIM-kort i butikk må dette hentes og aktiveres via Mine Sider eller i Talkmore-appen.

Bruker du BankID på mobil?
Med nytt SIM-kort må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din.

Les mer om BankID
Full kontroll i appen
Full kontroll i Talkmore-appen
På Mine Sider og i Talkmore-appen har du oversikt over forbruk og tjenester kan aktiveres. Du kan også hente PIN og PUK-koder om du skulle glemme disse.

Last ned Talkmore-appen!
Spørsmål?
På nettsiden har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene. Du kan også chatte med oss på talkmore.no eller ringe oss på 915 09 915

Spørsmål og svar
Dersom du angrer
Privatkunder har 14 dagers angrerett fra den dagen avtalen ble inngått (se dato i opplysningene overfor). Alternativt kan du ta en titt på dette angreskjemaet. Men husk: Hos oss har du uansett ingen bindingstid!

Vilkårene finner du her
Mine Sider

Snakk med oss

Nettbutikk

Last ned app

Talkmore

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter