Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. desember 2022

Jeg sendte en e-post til Finansklagenemnda

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
FinKN REF [#202202144]
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 14. desember 2022 kl. 20:01
Til: post@finkn.no
Kopi: kundeservice@sbanken.no, post <post@finkn.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, skattsor@skatteetaten.no, sfovpost@statsforvalteren.no, srmanager@financial-ombudsman.org.uk, "complaint.info" <complaint.info@financial-ombudsman.org.uk>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, eian@eianadvokat.no, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>
Hei,

BN-bank skreiv navnet mitt som: 'Erik Løven Ribsskog' på Visa-kortet.

Og det er jo feil, for jeg heter Erik Ribsskog.

Og så søkte jeg (fra England) om å hete Erik Løvenbalk Ribsskog (for min danskfødte mormor var blant annet direkte etterkommer av 'den danske Luther' nemlig Thøger Løvenbalk, som også var kongelig/adelig).

Og da hadde jeg bodd noen få måneder på gården til min avdøde mors yngre bror Martin sin samboer Grethe Ingebrigtsen, i Kvelde, våren/sommeren 2005 (etter krøll fra Lånekassa og HiO IU i forbindelse med at jeg var utvekslings-student ved University of Sunderland, noe jeg dro på for å komme bort fra noe 'dritt', siden at jeg hadde en ekstrajobb (som leder) på Rimi Bjørndal, i Oslo (hvor Rimi sitt hovedkontor noen ganger liksom plasserte meg) blant annet).

Og derfor måtte jeg søke Skatt Sør om å bytte navn.

Men de har da sendt svaret, til min onkel.

Og når jeg purrer på de, for å få innsyn, i min egen søknad-sak.

Så svarer de ikke.

Så jeg har ikke begynt å bruke mellomnavnet Løvenbalk enda (jeg lurer på om min mormors adelige bakgrunn kan være grunnen til 'dritten', og derfor vil jeg ha litt fokus på dette).

Men noen ganger så står det Løvenbalk på brevene fra staten.

Men jeg bruker ikke det navnet selv.

Men det skal ihvertfall ikke stå: 'Løven'.

Da kan man kanskje få problemer med andre myndigheter (i utlandet for eksempel) hvis det står feil navn på Visa-kortet (kan man vel ihvetfall mistenke).

Og så klagde jeg på dette.

Og det er også det, at noen nett-troll bestiller masse dritt, i mitt navn (eller i tulle-versjoner av mitt navn) fra firmaer med dårlige rutiner.

Og dette klager jeg da på til 'møkka-firmaene'.

Men noen ganger så får et 'grauthue' mailen.

Og da skjer det ingen ting.

Annet enn at saken går til inkasso.

Og så noen ganger er det grauthuer hos inkasso-byråene (og myndighetene/domstolene) og.

Så det hender noen ganger at jeg får kreditt-anmerkning, på grunn av dette nett-troll-angrepet.

Og da blir jeg nektet forbruks-lån (og lignende) når jeg trenger ny vaskemaskin (for eksempel).

Så det er sånne grauthuer hos BN Bank også (må jeg si).

Så det må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Jeg har også sendt dere 'ørten' klager på Nordea (og deres samarbeidspartner Aktiv Kapital) i årenes løp (først til deres forgjenger Inkassoklagenemnda vel).

Men der liksom som at dere har hatt møkk i øra liksom (i alle år).

Dere gjør aldri noe, uansett hvor mye tull Nordea-folk (og Aktiv Kapital-folka) driver med.

Og det tullet Nordea dreiv med, når alle måtte gå i banken, for å forklare i detalj, hva man brukte kontoen til.

Hva skjer da, hvis man får arv (eller selger en eiendom) for eksempel.

Sladrer Nordea da til staten.

Det blir jo som noe orwellsk, må man vel vi.

Så dette må jeg klage på.

Skjerpings!


tor. 7. apr. 2022 kl. 11:03 skrev <post@finkn.no>:
Vedlagt følger brev fra Finansklagenemnda datert 7.4.22.



Med vennlig hilsen
Sekretariatet for Finansklagenemnda
avdeling IT/Støtte

Hege Karlsrud
sekretær

Tlf direkte: 23 13 19 60

Postboks 53 Skøyen • 0212 Oslo

Tlf: 23 13 19 60 • Faks: 23 13 19 70 • www.finkn.no


Denne e-posten er kun beregnet for den institusjon eller person den er sendt til, og kan inneholde taushetsbelagt informasjon. Dersom du ikke er rette mottaker, bes du om å informere avsender og slette e-posten og eventuelle vedlegg.

This communication is intended for the person(s) named above only. It contains information that is confidential and legally privileged. If received in error, please delete this e-mail and notify the sender.

PS.

Her er e-brevet fra Finansklagenemnda:

ebrev finansklagenemnda

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter