Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 24. mars 2023

Jeg mener at jeg var med på småguttlaget (til Berger IL) i 1984 (selv om jeg ikke kan huske, at vi var så mange). Fra Svelvik Nytt 3. januar 1985



PS.

Det var jo sånn, våren/sommeren 1986.

At min tidligere klassekamerat Ulf Havmo, kom bort til min farmor Ågot på Sand, og henta meg (for jeg pleide å spise middag der, etter skolen).

Og jeg hadde fått Ulf til å bli med på fotball, noen år tidligere.

Men jeg hadde vel snakka med Per Furuheim (som var et år eldre) om at de ikke skulle ha noe junior-lag.

(Sommeren 1985.

Var det vel).

Så jeg hadde planlagt, å gi meg med fotball, etter våren/sommeren 1986 (og heller fokusere mer, på videregående, som begynte noen måneder seinere).

(Det var vel også sånn, at jeg mente (siden at dette var året vi fylte seksten).

At de som virkelig gikk inn for å spille fotball (det var min mor (under et besøk på Sand/Berger) som hadde 'befalt' meg å spille på Berger IL, jeg var egentlig mest opptatt av jobbing for min farfars firma Strømm Trevare osv., på den tida (våren 1980) og jeg ble også tvunget til å bo aleine, så jeg hadde en leilighet, som jeg måtte holde ryddig, og jeg hadde også data/programmerings-hobby (og luftpistol/luftgevær) osv.).

De kunne vel like gjerne ha begynt, å trene med A-laget.

Og så ville vel antagelig A-laget begynne å bruke de, også i kamper, etter en stund.

For å si det sånn).

Men Ulf dro meg med, på et møte (i Berger IL sitt klubb-lokale, våren/sommeren 1986) angående om vi skulle ha junior-lag.

Og Ulf og jeg, kom fram (etter å ha gått i en halvtime/time) litt for seint. 

Trenerens sønn Ole Christian Skjelsbek (vår tidligere klassekamerat) kom stormende ut av klubblokalet (som førstemann) samtidig med at Ulf og jeg dukka opp.

Og han sa, at han (og hans kamerat/klassekamerat Erland Borgen) heller skulle spille for Svelvik IF, siden at det ikke ble noe lag.

(Siden at vi var for få.

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter