Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 24. mars 2023

Jeg sendte en e-post til Talkmore

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Betalingspåminnelse fra Talkmore
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 24. mars 2023 kl. 12:17
Til: Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>
Kopi: postkasse@datatilsynet.no, al@talkmore.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, eian@eianadvokat.no, Post <post@brukerklagenemnda.no>, NKOM <firmapost@nkom.no>, sh@talkmore.no, ks@talkmore.no, tho@talkmore.no, meg@talkmore.no, sindre@talkmore.no, ma@talkmore.no, jsss@talkmore.no, Telenor Abuse Response Team <abuse@telenor.net>, postmottak@sd.dep.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>
Hei,

denne har dere fått mail om, 3. mars.

(Jeg sendte identitetstyveri-klage til Datatilsynet.

Med kopi til flere av deres mail-adresser).

Som jeg tidligere har informert dere om, så er det noen nett-troll, som bestiller masse 'dritt', i mitt navn (eller i tulle-versjoner av mitt navn) på nettet, fra firmaer med dårlige rutiner.

Så det er nok det som har skjedd her også.

Jeg ønsker å få vite hva navnet er, på det nett-trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.

Og jeg ønsker å bli informert om, hva dere akter å foreta dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ---------
Fra: Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>
Date: man. 20. mar. 2023 kl. 17:11
Subject: Betalingspåminnelse fra Talkmore
To: <eribsskog@gmail.com>


Har du glemt oss?
Hei Erik,

Vi kan ikke se å ha mottatt betaling for fakturanummer 48599880 som omfatter abo .
Som privatkunde kan du med eFaktura og Avtalegiro få fakturaen rett i nettbanken din. I de fleste nettbanker kan du velge dette i forbindelse med betaling av din faktura.
Avtalegiro trekker automatisk fakturabeløpet fra din bankkonto på forfallsdato og kan enkelt opprettes i din nettbank, eller ved å kontakte banken din. eFaktura registrer du deg for ved å akseptere *alltid eFaktura* i din egen nettbank.

Du kan også betale fakturaen med Vipps i Talkmore-appen, eller bank/kredittkort på Mine Sider.

Bedriftskunder som er registrert i Elma kan benytte seg av faktura via EHF. Dette bestilles via Kundeservice.

Betalingsinformasjon er som følger:
Utestående beløp 99,00
KID 52014698485998807
Kontonummer 6005.07.77351
Forfallsdato 15.03.2023
Mottaker Talkmore AS, Postboks 6007 Etterstad, 0601 Oslo

For detaljert informasjon om hva fakturaen gjelder, logg inn i Talkmore-appen eller på Mine Sider og se spesifisert faktura. På talkmore.no finner du svar på det meste angående faktura.
Om du har spørsmål eller trenger hjelp med noe annet, finner du svar på kundeservice-sidene våre på talkmore.no.
Du er også velkommen til å ta kontakt med oss
Vennligst se bort fra denne påminnelsen dersom fakturaen allerede er betalt.


Ha en fin dag!

Hilsen
Talkmore

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter