Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 28. august 2023

Det er han her (Dominic McGough) som var administrerende direktør, i det firmaet (nVision Global) som jeg var på jobbintervju hos, i Ellesmere Port, i mai 2012. Og så sier plutselig assistenten hans (Michael Frost) at dronningen hadde sovet natten over, i en båt, utafor vinduet dems. (Fra Liverpool Daily Post (Welsh Edition) 26. april 1984)




PS.

Jeg lurer på om det var sånn, at jeg skulle ta et bedre bilde av båten (for bloggen) og så var det en eldre kar, som jeg lurer på om kan ha vært prins Phillip, som spurte meg, om jeg visste hvor dronningen var.

Og da forklarte jeg at jeg var fra Norge, og at jeg ikke visste noe om det.

Og så dro jeg tilbake til Liverpool.

Og på veien til togstasjonen (Merseyrail-stasjonen).

(Dette var en vei jeg ikke hadde gått før.

For jeg tok drosje til jobb-intervjuet.

For ei hos turist-informasjonen (muligens Sarah fra Mandeville Street) hadde gitt meg feil buss-informasjon).

Så lurer jeg på, om jeg så/møtte, en liten/klassisk/'gylden' Rolls Royce.

Og det har jeg seinere lurt på, om kan ha vært dronningen.

(For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter