Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 26. november 2023

De siste årene som jeg dreiv nettbutikken Posegodt (som jeg dreiv fra 2010 til 2014) så pleide jeg å sende pakkene, fra postkontoret i Winslow Street (som var det postkontoret som lå nærmest leiligheten min, i Keith Court). Så det var Everton F. C. og meg liksom, som var firma-kundene dems (for å fleipe/overdrive litt)




PS.

Det var også sånn.

At på den tida jeg flytta inn, i Keith Court (i Keith Avenue).

(Våren 2012).

Så fikk jeg en del brev, som var til de tidligere beboerne der.

Og da snakka jeg med ei dame der (på postkontoret i Winslow Street) som jeg har kalt 'Arcadia-dama' på bloggen (for hu fortalte meg at hu hadde reist på Norges-ferje med cruise-skipet Arcadia) som ga meg råd, om at jeg burde sende tilbake disse brevene, på den og den måten, da.

(For å si det sånn).

Men Posten i Norge har vært vrange (når jeg har prøvd å sende tilbake 'troll-post' (og lignende) på den samme måten seinere).

(Må man vel si).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Keith Court og Keith Avenue har forresten en link til min stesøster Christell Humblen.

For de har tatt etternavnet Humblen (fra en 'spinne-side-linje', som det kalles).

Men det riktige (hvis man følger 'sverd-siden', på vanlig måte) skal egentlig være Hessen.

(For å si det sånn).

Og Hessen betyr visst: 'Hatere'.

(Noe sånt).

Og Hessen er visst egentlig et mer moderne navn på Chatti-stammen.

(En tysk/germansk stamme).

Og i Skottland så ble disse til Keith-klanen.

(For å si det sånn).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Her er mer om dette:



https://en.wikipedia.org/wiki/Hesse

PS 4.

Enda mer om dette:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter