Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 8. juli 2008

A-Pressen lurer på hva som skjedde, da en forsker, som jobbet med tåkemålinger i Hurum, fallt ut av vinduet, fra et hotell, i København. (N).



Dette har jeg lest en del om på nettet før.

Og det som jeg leste, var at Gro H. Brundtland, landsmoderen, som hun ble kallt, da hun var på det mest populære.

Hun uttalte, etter at Hurum, ble valgt til sted for hovedflyplass, i Stortinget, på 80-tallet, at 'dette vedtaket blir ikke stående'.

I frusterasjon da, som jeg skjønte det.

Hva skjer så.

Jo, en forsker, som oppdager, at tåkemålingene på Hurum, er sabotert, ved at noen har smørt vaselin, visstnok, på linsene, til tåkemålerne.

Denne forskeren, blir lurt til København, til et hotell der.

Jeg lurer på om det var en pen dame som lurte han, og at forskeren var gift, og at det er derfor det ikke ble så mye oppstyr.

Dette siste vet jeg ikke helt sikkert, men jeg mener å ha lest noe sånt.

Så, datt, eller 'datt', forskeren, ut av vinduet, på hotellet.

Jeg mener dette virker som et slags mafia-plot.

Og det kan tyde på, at Brundtland er innvolvert, jeg ville i hvertfall ikke funnet det usannsynlig, etter hva som ble hørt sagt, av Fru Brundtland, etter den første avstemningen, om hovedflyplass, i Stortinget.

Og at det da finnes, en norsk mafia.

Enten innfor AP/Arbeiderbevegelsen, eller uavhengig av denne.

Andre ting jeg har lest/hørt, tyder også på at det finnes en slik norsk mafia.

Uten at jeg skal gå i detalj om det nå, men det står mer på bloggen.

Så får man håpe, at A-Pressen, finner ut mer om dette, hvis de ikke vet om det fra før, og skriver det i avisene sine, så hadde det vært artig, å høre om hva det er som egentlig foregår.

Det er helt sikkert.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter