Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 7. november 2008

Dagens reprise: Se opp for alver på internett! (In Norwegian).

sol-blogg tråd

De fleste har vel hørt om troll, på internett, selv om jeg mener dette utrykket, er litt dumt, for alle vet, at troll, bor i fjellet, og ikke har internett. (Og antagelig for store fingre til å trykke riktig på tastene osv).

Men men.

Men nå har det også dukket opp en ny farsott, på internett, som man må passe seg for, i tillegg til trollene, nemlig alvene.

De kommer i både hankjønn og hunkjønn-utgaver, og det som kjennetegner de, er at de prøver å få folk til å se sinnsyke ut, og trakasserer deg osv.

(Trykk på alven på bildet, for å se eksempel).

For å få andre folk, f.eks., til å ikke ta det du skriver, på diskusjonsforum osv., høytidelig, eller seriøst.

Disse alvene, de er som navnet jeg fant på, antyder, ofte underjordiske.

Det vil si, at de nok ofte er fra noe undergrunn.

Om det er fra noe etterettning, eller mafia, eller overvåkningspoliti, det vet ikke jeg.

Men de kan være rimelig leie og slitsomme å ha med å gjøre.

Jeg tror ikke dette var noe som var ønsket, i gamle dager, å få noen underjordiske på nakken.

Så hva som kan gjøres, for å bekjempe disse internett-alvene, det vet ikke jeg.

Man kan jo prøve å ikke svare dem.

Men da skriver de noe som får deg til å se dum, eller sinnsyk ut, f.eks.

Man kan prøve å klage til debattforumet, men alver er ofte lure, underfundige ting, så de har sikkert klagd på deg først, eller hva de gjør, så det pleier ikke å virke, å klage på internett-alver.

Så jeg tror disse alvene, må studeres litt nøyere for å finne ut hva som virker.

Kanskje er det slik, som med de ordentlige trollene, (og ikke internett-trollene), at hvis de får lys på seg, så sprekker de.

Det er mulig.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter