Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 17. september 2009

En artikkel på E24, angriper Lars Sponheim, på en måte som virker helt konstruert for meg, som om artikkelforfatteren har en skjult agenda, synes jeg

tråkke på folk som ligger nede

http://forum.e24.no/forum/article104956.ece

PS.

Her kan man se, at artikkelforfatteren, (Jarle Aabø), blant annet sier, at Sponheim, 'konstruerer sin egen virkelighet nok engang'.

Men er ikke Sponheim sauebonde da, egentlig?

Er det noen som har beskyldt Sponheim for ikke å ha beina på jorda?

Eller er det artikkelforfatteren som 'konstruerer sin egen virkelighet'?

Hva var grunnen til dette angrepet?

Artikkelforfatteren, har Alfa Romeo, (en italiensk bil), som sin favorittbil.

Jeg synes det virker som at artikkelforfatteren bruker metoder som også er kjent fra Italia, gjennom blant annet Cosa Nostra etc.

Er det sånn at han skyldte en gudfar, i Cosa Nostra, å gjøre han en tjeneste.

Som de sier i Gudfaren, at en gang, så vil han kontakte han som han låner penger til, og be han om en tjeneste, og da må han gjøre dette.

Er det dette systemet vi finner igjen i norsk presse og norsk samfunn, for tiden?

Fikk mafiaen kontroll i Vesten etter mordet på Kennedy, i 1963?

Hvem vet.

Men man kan lure ihvertfall, mener jeg.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer fra denne nevnte E24-artikkelen:

konstruerte sin egen virkelighet

http://e24.no/kommentar/spaltister/aaboe/article3273899.ece

PS 3.

Nå var det noen som overvåker meg, som putta han Jarle Aabø på stedet der teksten til Malteserorden-flagget, skulle ha vært.

Her er det CIA/politiet som driver å tuller.

Her kan man se dette:

overvåkere

http://farm4.static.flickr.com/3480/3861066388_e9e392b98a_o.jpg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter